Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Šport

  • Ďalším dvojkolom pokračovala druhá liga v malom futbale. Situácia na čele tabuľky sa zmenila iba minimálne, pretože dva vedúce celky prešli aj týmto sitom bez zakopnutia. Z čela, aspoň pre túto chvíľu, odišlo iba SC FOFO, ktorému sa nie veľmi darilo.
    27.8.2001
    0
  • V úmornom, horúcom počasí sa odohrali úvodné dve kolá druhej ligy v malom futbale. Futbalisti, ako je už v Prešove tradíciou, skôr než rozohrali prvé stretnutia, brigádnicky upravili všetky tri hracie plochy. Predovšetkým ihrisko na ZŠ Prostejovská, postihnuté nedávnymi záplavami, aj po enormnej snahe ostáva iba na hranici regulárnosti. Ani tieto skutočnosti však nezmenili nič na fakte, že priaznivci malého futbalu si mohli po prestávke vychutnať prvé minúty nového súťažného ročníka.
    20.8.2001
    0
  • Nasledujúci víkend už s nedočkavosťou očakávajú hráči druhej ligy v malom futbale, ktorých čaká hneď na úvod náročné dvojkolo. Počet účastníkov ostal rovnaký ako minulého roku, v súťaži teda nastúpi pätnásť družstiev.
    13.8.2001
    0
  • Iba čosi viac ako jeden mesiac trvala letná prestávka v prešovskom malom futbale a opätovne je na rade jej ďalší, už dvadsiaty štvrtý ročník, ktorý odštartuje druhou ligou už 18. augusta. Aj tento krát pôjde o rok „prestavbový“, pretože sa v ňom objaví niekoľko noviniek.
    7.8.2001
    0
  • V poradí druhý ročník súťaže v ryžovaní zlata v obci Zlatá Baňa na úbočí Slánskych vrchov pri Prešove organizuje v sobotu 4. augusta tamojšia samospráva a Klub zlatokopov pri Východoslovenskom múzeu v Košiciach. Jeho zmyslom je oživiť a pripomenúť tradíciu ryžovania zlata v týchto končinách. Už premiéra podujatia minulý rok potvrdila opodstatnenosť názvu obce, pretože medzi súťažiacimi boli úspešní hľadači drobných zlatiniek.
    3.8.2001
    0
  • Elmont Flox dosiahol okrem postupového cieľa medzi elitu aj najlepšie výsledky v štatistických ukazovateľoch GRANITO ligy. Svojim súperom vsietil 274 gólov a obdržal iba 91, čo je pri 28 odohraných stretnutiach úctyhodný výkon. Znamená to, že nový účastník Pohára primátora dokázal priemerne skórovať 9,78 krát, pričom obdržal len 3,25 gólu na stretnutie.
    24.7.2001
    0
  • Pred nedávnom skončený Pohár primátora v malom futbale patrí už do historických análov najpopulárnejšieho amatérskeho športu v Prešove. Preto je na mieste, aby sme sa zastavili pri štatistických ukazovateľoch uplynulého ročníka. Na jar padlo dovedna 308 gólov, čo je v porovnaní s rovnakým obdobím v minulej sezóne pokles o 174 presných zásahov!
    16.7.2001
    0
  • Záverečným dvojkolom sa skončili boje v GRANITO lige malého futbalu, ktorá patrila spoločne s Pohárom primátora medzi najdramatickejšie vo svojej histórii. Ani pred posledným hracím víkendom nebolo úplne isté kto zo štvorice kandidátov postúpi do najvyššej súťaže - Pohára primátora.
    4.7.2001
    0
  • Až v poslednom kole uličnej ligy v malom futbale sa rozhodlo o novom držiteľovi Pohára primátora. Všetko podstatné mali v rukách, či vlastne na kopačkách, hráči MFK Tatra Temexu. V stretnutí s MSI síce nezačali lepšie ako ich súperi a prehrávali 0:1, postupom času však ovládli hru a vypracovali si viaceré veľmi dobré príležitosti. Premenili tri, pričom ich súper po prvom úspechu už nemal strelecké šťastie, a tak po dvoch rokoch patrí prvenstvo opäť hráčom Tatra Temexu.
    26.6.2001
    0
  • O titule majstra prešovskej uličnej ligy v malom futbale sa mohlo rozhodnúť už v minulom kole. Futbalová fortúna tak nechcela a na celkového víťaza Pohára primátora si musíme počkať až do záverečného kola. Najväčší kandidáti na titul mali vskutku náročných súperov...
    19.6.2001
    0
  • Po dvanástich rokoch zavládla v Pušovciach nefalšovaná futbalová radosť. TJ Rozvoj Pušovce postúpil do piatej ligy, keď pred druhými Uzovcami získali rozhodujúci štvorbodový náskok už jedno kolo pred koncom najvyššej okresnej súťaže. Túto udalosť sme pre Vás zmapovali prostredníctvom rozhovoru s trénerom Ľubošom Štefánom...
    18.6.2001
    0
  • Pohár primátora v malom futbale speje ku svojmu vyvrcholeniu. Už iba dve kolá ostávajú do konca tohtoročnej súťaže, pričom o titul ešte vždy bojujú prakticky až štyri družstvá. V mimoriadne dôležitom stretnutí si zmerali sily MARTIN s Markobom...
    11.6.2001
    0
  • Po pomerne hladkom priebehu stretnutia medzi Markobom a úradujúcim majstrom FK Atak Mideom došlo za stavu 4:3 ku škandalóznemu záveru, keď jeden z hráčov Ataku neudržal nervy na uzde a po predchádzajúcej provokácii inzultoval protihráča.
    5.6.2001
    0
  • Uličná liga v malom futbale pokračovala oboma súťažami, teda Pohárom primátora a GRANITO ligou. Začína sa vyostrovať boj o najcennejšiu trofej, ako aj o dve postupové priečky medzi elitu.
    29.5.2001
    0
  • Budapešť - Známy pretekársky okruh neďaleko maďarskej metropoly Hungaroring žičil uplynulú nedeľu prešovskému motocyklovému pretekárovi Jánovi Mikulákovi. Pri Budapešti sa v rámci medzinárodných pretekov išlo tretie kolo slovenského šampionátu. V triede Stocksport do tisíc kubíkov dosiahol J. Mikulák doposiaľ najväčší úspech svojej motocyklovej kariéry, keď vystúpil na stupeň najvyšší. Za ním skončili Bratislavčan Kužma a žilinský jazdec Přikryl (viď fotoreportáž)
    28.5.2001
    0
  • Prešov - Futbalisti Tatra Temexu mali na dosah možno rozhodujúci brejk v Pohári primátora. V priamom stretnutí o čelnú priečku viedli nad MARTINOM už 4:2, potom však súper zapol na vyššie obrátky a vyrovnal.
    23.5.2001
    0
  • Kysak - Blíži sa siedmy ročník podujatia pre všetkých priaznivcov športu, piva a dobrej zábavy. Kysacký pivný maratón sa uskutoční v nedeľu, v Kysaku (pri horárni). Výhodná poloha obce Kysak každoročne pritiahne na túto akciu mnoho Prešovčanov, Košičanov i ľudí z okolitých obcí.
    17.5.2001
    Autor: Michal Frank
    0
  • Pohár primátora v malom futbale pokračoval svojim dvanástym kolom, v ktorom nebola núdza o nervozitu i prekvapenia. V súboji o čelné pozície na seba narazili odvekí rivali - FK Atak Mideo a MFC Tatra Temex.
    15.5.2001
    0
  • V malom futbale sa odohral tak trocha revolučný víkend, pretože lídri tabuliek oboch súťaží, ale aj ďalší papieroví favoriti nepotvrdili svoje postavenie.
    9.5.2001
    0
  • Úvodné jarné kolo Pohára primátora v malom futbale poznamenalo odstúpenie celku U Greka. Je to vôbec po prvý raz od rozdelenia súťaže na dve ligy, čo prvoligista predčasne ukončil sezónu.
    2.5.2001
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK