Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Šport

  • Mimoriadne kvalitný malý futbal mohli diváci zhliadnuť vo finále, respektíve v súboji o bronz v druhom ročníku ligového pohára - GRANITO Cupu. Nevídaný gólový kolotoč roztočili najprv futbalisti Chaos Gemor Teamu a Dubníka v boji o tretiu priečku. Toto stretnutie ukázalo prečo je malý futbal taký atraktívny a zaujímavý.
    17.4.2001
    0
  • Semifinálové zápolenia GRANITO Cupu mali až nečakane jednoznačné rozuzlenie v podobe finálového postupu MARTINA a Fotocoloru Šváby.
    9.4.2001
    0
  • Za krásneho slnečného počasia pokračoval GRANITO Cup štvrťfinálovými stretnutiami, ktoré sa tešili peknej diváckej kulise. O najväčšie prekvapenie sa postaral Chaos Gemor Team, ktorý hneď v úvodnom meraní síl vyradil FK Atak Mideo. Pre Atak je to už druhé veľké pohárové sklamanie, keď rovnako dopadol aj v minulej sezóne.
    2.4.2001
    0
  • Popri katastrofálnych chorobách, ktoré obchádzajú v tejto dobe Európu si špeciálnu odnož niektorej z nich vyklonovali aj podaktorí futbalisti uličnej ligy. Má podobu blúdenia, pretože až tri celky nenašli cestu ku svojim súperom a na záverečné vystúpenia v skupinách ligového pohára - GRANITO Cupu, jednoducho nenastúpili.
    27.3.2001
    0
  • Záverečnými súbojmi v skupinách sa uzatvorí už najbližší víkend prvá fáza GRANITO Cupu v malom futbale. Hráči jednotlivých družstiev tak učinia rozhodujúci krok smerom ku štvrťfinále, alebo ku vynútenej predĺženej prestávke. V skupine A je už istým postupujúcim FK Atak Mideo, na ktorý čakajú posledné Korytnačky.
    19.3.2001
    0
  • Posledným halovým podujatím pred jarnými odvetami v malom futbale bol premiérový ročník Atak Cupu 2001. Systémom štart - cieľ si prvenstvo na tomto podujatí vybojoval usporiadajúci celok FK Atak Mideo.
    13.3.2001
    0
  • Dvanásty ročník halového turnaja OFZ sa stal korisťou futbalistov z Krivian. Aj keď najlepšie ho mali rozohraný borci z Nižnej Šebastovej, záver nezvládli a patrí im druhá priečka.
    5.3.2001
    0
  • Tak ako napovedá titulok, záver zimnej prestávky v malom futbale sa neodvratne blíži. Na koniec halovej sezóny sú pre fanúšikov tohto populárneho športu prichystané dve interesantné konfrontácie.
    26.2.2001
    0
  • Presne štyridsaťpäť dní ostáva do okamihu, keď sa rozkrúti jarný kolotoč stretnutí uličnej ligy v malom futbale. Ako je už športovej verejnosti známe, jarná časť začne 24. marca 2001 premiérovo GRANITO Cupom (ligovým pohárom).
    6.2.2001
    0
  • Ďalším podujatím pokračoval 12. ročník halového turnaja vo futbale, ktorý organizuje Oblastný futbalový zväz Prešov. Tentoraz si v skupine C zmerali sily tímy z uličnej ligy malého futbalu, doplnené o celok Vojska.
    30.1.2001
    0
  • V našom treťom zastavení sa za jesennou časťou súťaží v malom futbale si pod štatistický drobnohľad vezmeme ligový pohár - GRANITO Cup. Výsledky z neho sú ešte pomerne čerstvé, záverečné kolo sa odohralo posledný novembrový víkend, a jarná časť súťaží odštartuje práve ligovým pohárom. Družstvá, ktoré v GRANITO Cupe štartujú bez ohľadu na ligovú príslušnosť vo vyžrebovaných skupinách, celkovo dosiahli 499 gólov...
    22.1.2001
    0
  • Až na malé výnimky, v podstate celý zápas čo do vývoja skóre, režírovali prešovské hádzanárky. Lenže ani družstvo zo Žitného ostrova sa len tak prvoligových bodov nemienilo vzdať.
    15.1.2001
    0
  • Desať dní po tom ako futbalisti marssuperligového Tatrana Prešov zahájili zimnú prípravu, zohrali v rámci nej druhý prípravný zápas. Minulý utorok vyhrali nad treťoligovou Odevou Lipany 4:3. Túto sobotu ich súperom bol taktiež treťoligista, ale v stretnutí s Michalovcami hŕstka zimou skrehnutých divákov okolo "mlatového" ihriska na Sídlisku III v Prešove sa podobnej gólovej úrody nedočkala.
    15.1.2001
    0
  • Podobne ako v najvyššej súťaži malého futbalu v Prešove, v Pohári primátora, aj v GRANTO lige sa potvrdil paradox, že na prvenstvo nie vždy stačí najlepšie strieľať. Presvedčil sa o tom okrem MFK Tatra Temexu predovšetkým Elmont Flox.
    15.1.2001
    0
  • S neomylnou istotou suveréna si na II. ročníku Safi Cupu počínal celok MARTINA, ktorý ani raz neprehral a zaslúžene mu patrí prvá priečka. Na druhej s jedinou prehrou na svojom konte skončilo MSI a bronz vybojoval FK Atak Mideo. Šokujúce posledné miesto bez jediného bodu pripadlo jesennému vicemajstrovi MFK Tatra Temexu.
    9.1.2001
    0
  • Už sa zdalo, že keď v utorok 2. januára odleteli prešovskí futbaloví odchovanci Peter Hlinka a Vladimír Bednár do rakúskeho Sturmu Graz, ich zotrvanie, či vlastne angažovanie do tímu účastníka Ligy šampiónov je hotovou vecou.
    8.1.2001
    0
  • Predchádzajúce dva prvoligové duely týchto súperov v tejto sezóne skončili rovnako 10:1 v prospech Prešovčanov. Aj piatkovom súboji bol jednoznačným favoritom Farmakol.
    8.1.2001
    0
  • Iba pred nedávnom sme vás informovali o Tatra Temex Cupe 2000 v malom futbale, v ktorom si zmeralo sily šesť popredných prešovských celkov a už je na rade ďalší podnik halovej sezóny. Temex Cup 2000 sa do histórie zapísal ako posledné podujatie uplynulého tisícročia v malom futbale a bezprostredne po ňom sa o slovo hlási premiérový turnaj práve sa začínajúceho roka.
    2.1.2001
    0
  • Nech to znie akokoľvek paradoxne, MFK Tatra Temex má po jeseni najlepší útok, skóroval 56 - krát, i obranu, inkasoval iba 28 - krát, napriek tomu nevedie tabuľku Pohára primátora v malom futbale.
    26.12.2000
    0
  • Prestávka medzi jesennou a jarnou časťou oboch líg v malom futbale je vítanou príležitosťou na spestrenie prípravy formou halových turnajov.
    18.12.2000
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK