Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Šport

  • Ďalším zo série prípravných turnajov pred štartom extraligy volejbalistov bolo kvalitne obsadené medzinárodné podujatie Slovakofarma Cup v Bratislave. Účastníkom bol aj VK PU Prešov, ktorý napokon obsadil piate miesto.
    18.9.2000
    0
  • Do stretnutia s košickými tigrami mal útočník Tatrana Prešov Július Lelkeš na konte dva marssuperligové zásahy. V Čermeli k nim pridal hneď dva naraz. Najprv v deviatej minúte po Šoltísovej finálnej prihrávke trafil spoza šestnástky parádne pod brvno a po prestávke v 66. min. premenil v páde hlavou presný Bednárov center v gólovú bodku zápasu.
    18.9.2000
    0
  • Príprava extraligového VK PU Prešov pokračuje po turnaji v domácom prostredí ďalším podujatím, tentokrát v Bratislave.
    14.9.2000
    0
  • V piatok 15.9.2000 o 17. hodine sa na zimnom štadióne v Prešove uskutoční nezvyčajný hokejový súboj.
    14.9.2000
    0
  • Až na Žilinčanov, ktorí doma pustili bod zvolenskému béčku, v ostatných zápasoch sa z víťazstiev v premiérových zápasoch prvej hokejovej ligy tešili domáce mužstvá. Pod Zoborom nepochodili ani hosťujúci Prešovčania, ktorí sa pred štartom súťaže netajili svojimi vysokými ambíciami. Nitranom však dali len jediný gól, kým sami inkasovali šesť...
    14.9.2000
    0
  • Najbližší prvoligový hokejový zápas na domácom ľade zohrajú prešovskí hokejisti v utorok 19. septembra s HKm Zvolen B.
    13.9.2000
    0
  • Nasledujúci predĺžený víkend ponúka turistom na východe Slovenska množstvo zaujímavých akcií. Frekventované bude najmä pohorie Čergov
    13.9.2000
    0
  • Súbojmi o ďalšie ligové body pokračoval Pohár primátora v malom futbale. Vo výbornej forme zastihol začiatok sezóny druhého vicemajstra, Tatra Temex. V súboji s nováčikom Safi Centrál nenechal nikoho na pochybnostiach, že mieri k najvyšším métam a zvíťazil presvedčivo 8:1.
    12.9.2000
    0
  • Piatok a sobota boli dňami konania 6. ročníka medzinárodného volejbalového turnaja mužov O pohár prezidenta a. s. ZPA Křižík. V hale Prešovskej univerzity sa zišlo šesť tímov, okrem domácich extraligistov Petrochemy Dubová, VKP Bratislava, Lindy Chemes Humenné a VK PU Prešov, aj poľský ligista BBTS Bielsko Biala a maďarský vicemajster NYVSC Nyíregyháza.
    10.9.2000
    0
  • "Tak ako nešťastne pre nás zápas začal, tak šťastne pre nás napokon skončil," výstižne charakterizoval podstatné v stretnutí tréner hosťujúcich Liptákov R. Paldan. Neubehla totiž ani minúta a domáci sa už radovali z prvého úspechu. Valkučákovu prihrávku z pravej strany usmernil za Trabalíkov chrbát kapitán zeleno - bielych Filip. Sebavedomých Ružomberčanov však tento moment zvlášť nerozhádzal.
    10.9.2000
    0
  • Po prehrách v Nových Zámkoch a Zlatnej na Ostrove v úvodnom dvojkole prvej hádzanárskej ligy žien, nastúpi družstvo HK Prešov prvý raz v tomto ročníku na majstrovský zápas v hale na Nábrežnej ulici v sobotu o 18. hodine proti Žiline.
    8.9.2000
    0
  • V sobotu o 18. hodine dá rozhodca Hriňák povel k otvoreniu stretnutia ôsmeho kola futbalovej Mars superligy FC Tatran Prešov - MŠK SCP Ružomberok. Určitou pikantériou tohto súboja bude i fakt, že dresy Liptákov momentálne obliekajú traja futbalisti, ktorí nie tak dávno pôsobili v prešovských farbách.
    8.9.2000
    0
  • Druhým kolom pokračuje počas víkendu prvoligová súťaž hádzanárov. Po prvýkrát v tejto sezóne sa v ňom predstavia hráči MHK Tatran VTJ Prešov na domácej pôde. V hale na Baštovej ulici privítajú v sobotu o 16.30 hodine HK ŽŤS Martin, teda súpera, ktorý v prvom kole vyhral o jediný gól doma nad Bardejovom.
    8.9.2000
    0
  • Dnes a zajtra sa v hale Prešovskej univerzity odohrajú stretnutia 6. ročníka medzinárodného turnaja volejbalistov O pohár prezidenta akciovej spoločnosti ZPA Křižík. Organizátori už tradične zabezpečili medzinárodnú kvalitnú účasť. V tomto roku pricestujú ku Toryse celok poľskej najvyššej súťaže BBTS Bielsko Biala, maďarský vicemajster NVVSC Nyíregyháza, slovenský vicemajster Petrochema Dubová a ďalšie tri celky slovenskej extraligy - VKP Bratislava, Linda Chemes Humenné a VK PU Prešov.
    7.9.2000
    0
  • Prešovská pobočka SDĽ je hlavným organizátorom Pochodu mieru Prešov - Zlatá Baňa, ktorý sa koná pri 56. výročí vypálenia tejto obce v nedeľu. Zraz bude o 9. hodine pri pamätníku osloboditeľov v Prešove, pre peších turistov je pripravená 22 km trasa Prešov - Ruská Nová Ves - Sigord - Zlatá Baňa, pre cykloturistov 50 km Prešov - Záborské- Tuhrina - Červenica - Zlatá Baňa. Prihlásiť sa možno do piatku do 15. hodiny na telefóne 091/7710222.
    7.9.2000
    0
  • V jazdeckom areáli na Sídlisku III. v Prešove sa uskutoční od piatku do nedele 10. septembra v poradí už 42. ročník Dukelských jazdeckých pretekov. Tradične nepôjde len o samotné parkúrové preteky, ale taktiež o spoločensko - zábavnú akciu.
    7.9.2000
    0
  • Generálkou prvoligových hokejistov HK VTJ Farmakol Prešov na utorňajší ostrý súťažný štart bude dnešné stretnutie na ľade extraligového Liptovského Mikuláša. V drese hosťujúceho tímu sa po dlhšej odmlke možno objaví jeden z najskúsenejších prešovských hráčov Jaroslav Baláž. Čo spôsobilo jeho pauzu?
    7.9.2000
    0
  • Futbalovým táborom FC Tatran Prešov otriasla v strede tohto týždňa tragická zvesť. Stanislav Farbula, mladý futbalista 8. FT by sa bol 22. septembra dožil 14 rokov. Žiaľ, osud jeho životnú púť preťal. Na utorňajšom tréningu Stanko spadol a už z futbalového trávnika, ktorý tak miloval, nevstal.
    7.9.2000
    0
  • Ružomberskí futbaloví marssuperligisti pred štartom tejto sezóny výrazne obmenili káder. Hlavne ho však posilnili a zjavne skvalitnili. V sobotu budú zverenci trénera R. Paldana súpermi prešovských tatrancov. Vychádzajúc z povedaného, možno považovať tím SCP Ružomberok za favorita sobotňajšieho zápasu?, pýtame sa kormidelníka FC Tatran Prešov Mikuláša Komanického.
    7.9.2000
    0
  • Hneď úvodné kolo Pohára primátora v malom futbale prinieslo veľké prekvapenie.
    5.9.2000
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK