Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Syndikát novinárov otvoril nové priestory

Krajská organizácia Slovenského syndikátu novinárov (SSN) v Prešove od utorka už oficiálne sídli v nových priestoroch. Zo Župného domu sa presťahovala na prešovskú Hlavnú ulicu č. 22 (na 1. poschodie, vedľa poisťovne a hračkárstva).

„Verím, že nové priestory pomôžu pri práci členom syndikátu, ale aj novinárom, ktorí nie sú členmi, keďže je v tom len malý rozdiel a sme tu pre všetkých,“ povedal v prípitku krajský predseda SSN Jozef Jurčišin (TASR) a vyjadril presvedčenie, že sa na novom mieste uskutoční čo najviac tlačových besied. Kapacita by už, na rozdiel od minulosti, nemala byť problémom, lebo zasadačka má 19 miest na sedenie a oddelenú administratívnu miestnosť.

Šéf novinárov zároveň vyzdvihol prácu kancelárky syndikátu Marty Sibalovej, pod ktorej vedením sa prešovská organizácia SSN dostala na čelné miesta v rámci Slovenska. Svedčí o tom aj počet usporiadaných tlačových besied a ďalších podujatí, ktoré odzneli na ostatnom valnom zhromaždení SSN.
Prešovská kancelária má spolu s Bratislavou a Košicami najlepšie čísla, s vysokým odstupom pred ďalšími krajmi.

Foto: Veronika JANUŠKOVÁ, Korzár
www.korzar.sk

URL: www.pis.sk/syndikatnovinarov

Súvisiace články
8.4.2012 Foto: Požehnanie veľkonočných jedál v Prešove
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK