Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Heľenine oči pozývajú Prešovčanov na Tesco Beh pre život

Už túto sobotu 12. mája 2012 o 15.00 h po piatykrát odštartujeme na Hlavnej ulici v Prešove jedno z najväčších slovenských charitatívnych podujatí Tesco Beh pre život.

Celá tohtoročná zbierka z nesúťažných behov v šiestich slovenských mestách poputuje na kúpu unikátneho laboratórneho prístroja Incucyte™ na výskum nádorových buniek pre Nadáciu Výskum rakoviny. „Do kroku“ na trati bude Prešovčanom hrať aj populárna folkroková skupina Heľenine oči, ktorej členovia sú čestnými patrónmi projektu. „Minulý rok sa populárneho behu pre dobrú vec v Prešove zúčastnilo až 3 858 ľudí, čo bol absolútny rekord všetkých ročníkov Behu pre život. Príďte nás podporiť aj tento rok, a spoločne tak dosiahnime nový rekord. Bude to víťazstvo nielen pre vás ale i pre ľudí bojujúcich o svoje zdravie“, uviedol frontman skupiny Heľenine oči Martin Mihlačin.

K bežcom sa na trati pridá aj patrónka Tesco Behu pre život pre celé Slovensko maratónska bežkyňa a olympionička Katka Berešová.

Vlani Prešovčania zlomili v účasti rekord. Ako vysoko nasadia latku tohto roku?

Martin “Lynch” Mihalčin (Heľenine oči)

Martin “Lynch” Mihalčin (Heľenine oči)
Súvisiace články
20.4.2012 Prešovčania pobežia pre dobrú vec 12. mája
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK