Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Ako platiť menej za telefón...

Na stránke <a href="http://www.itel.sk" target="_blank">www.itel.sk</a> môžu nájsť užívatelia internetu svojim obsahom a rozsahom jedinečnú službu <b>"Optimálny telefónny program". </b><i>Nie ste spokojní s výškou účtov za telefón? Neviete, ktorý operátor, ktorý telefónny program by bol pre Vás najvhodnejší? A možno ste spokojní a ani netušíte, koľko by ste mohli ušetriť správnou voľbou telefónneho programu...

</i>Mnohí z nás, ovplyvnení každodennou reklamou si objednali telefónny program, či už u Slovenských Telekomunikácií, alebo u mobilných operátorov ORANGE resp. EUROTEL. Prvé, väčšinou nemilé prekvapenie mnohí zažili pri doručení prvých faktúr.

<b>Predísť sklamaniam, ušetriť si námahu a čas, nájsť potrebné informácie pre správnu voľbu operátora a telefónneho programu, Vám pomôže internetová kalkulačka pre výber optimálneho telefónneho programu na <a href="http://www.itel.sk"; target="_blank">www.itel.sk.</a>.

</b>Práca s programom je veľmi jednoduchá. Stačí iba, ak zadáte ako dlho ,v akom čase a aký typ volaní u Vás prevláda. Program urobí automatický výber, ktorého výsledkom je zoznam všetkých telefónnych programov Orange, Eurotelu a Slovenských Telekomunikácií zoradených od najlacnejšieho po najdrahší, pre vami zadané hodnoty. Každý riadok výberu obsahuje okrem iného aj celkovú sumu, ktorú by ste v danom telefónnom programe mesačne zaplatili. Výpočet mesačných nákladov ráta aj s voľnými minútami u jednotlivých programov, oddychovými minútami, s mesačným paušálom, so samotným hovorným, atď...

<b>"Optimálny telefónny program " Vám určite pomôže vybrať si správny telefónny program. Ak ste užívateľom nejakého programu, ukáže Vám, ktorý program a o koľko je pre Vás najvýhodnejší. Pomôže Vám optimalizovať náklady za telefón doma, ale aj vo firme.
</b>
<i>Spoločnosť Itel s.r.o. vznikla v októbri 2001. Hlavným dôvodom vzniku spoločnosti je očakávaná liberalizácia telekomunikačného trhu a expanzia internetového trhu. Obrovské množstvo nových informácií o telekomunikačných zariadeniach, výrobcoch, predajcoch, telekomunikačných a internetových provideroch, tvorilo základnú myšlienku pre vytvorenie nového a rozsahom ojedinelého internetového portálu <a href="http://www.itel.sk"; target="_blank">www.itel.sk</a> na slovenskom internetovom trhu. </i>

<i>Spoločnosť Itel prevádzkuje internetový portál <a href="http://www.itel.sk"; target="_blank">www.itel.sk</a> od mája 2002 a za veľmi krátku dobu si získal stálych návštevníkov z odbornej ale aj laickej verejnosti</i> .

Škovranková Melánia
hovorkyňa spoločnosti Itel
e-mail: <a href="itelsb@itel.sk" target="_blank">itelsb@itel.sk</a>

Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK