Nedeľa, 28. apríl 2024
Meniny má Jarmila | zajtra Lea

Ako platiť menej za telefón...

Na stránke <a href="http://www.itel.sk" target="_blank">www.itel.sk</a> môžu nájsť užívatelia internetu svojim obsahom a rozsahom jedinečnú službu <b>"Optimálny telefónny program". </b><i>Nie ste spokojní s výškou účtov za telefón? Neviete, ktorý operátor, ktorý telefónny program by bol pre Vás najvhodnejší? A možno ste spokojní a ani netušíte, koľko by ste mohli ušetriť správnou voľbou telefónneho programu...

</i>Mnohí z nás, ovplyvnení každodennou reklamou si objednali telefónny program, či už u Slovenských Telekomunikácií, alebo u mobilných operátorov ORANGE resp. EUROTEL. Prvé, väčšinou nemilé prekvapenie mnohí zažili pri doručení prvých faktúr.

<b>Predísť sklamaniam, ušetriť si námahu a čas, nájsť potrebné informácie pre správnu voľbu operátora a telefónneho programu, Vám pomôže internetová kalkulačka pre výber optimálneho telefónneho programu na <a href="http://www.itel.sk"; target="_blank">www.itel.sk.</a>.

</b>Práca s programom je veľmi jednoduchá. Stačí iba, ak zadáte ako dlho ,v akom čase a aký typ volaní u Vás prevláda. Program urobí automatický výber, ktorého výsledkom je zoznam všetkých telefónnych programov Orange, Eurotelu a Slovenských Telekomunikácií zoradených od najlacnejšieho po najdrahší, pre vami zadané hodnoty. Každý riadok výberu obsahuje okrem iného aj celkovú sumu, ktorú by ste v danom telefónnom programe mesačne zaplatili. Výpočet mesačných nákladov ráta aj s voľnými minútami u jednotlivých programov, oddychovými minútami, s mesačným paušálom, so samotným hovorným, atď...

<b>"Optimálny telefónny program " Vám určite pomôže vybrať si správny telefónny program. Ak ste užívateľom nejakého programu, ukáže Vám, ktorý program a o koľko je pre Vás najvýhodnejší. Pomôže Vám optimalizovať náklady za telefón doma, ale aj vo firme.
</b>
<i>Spoločnosť Itel s.r.o. vznikla v októbri 2001. Hlavným dôvodom vzniku spoločnosti je očakávaná liberalizácia telekomunikačného trhu a expanzia internetového trhu. Obrovské množstvo nových informácií o telekomunikačných zariadeniach, výrobcoch, predajcoch, telekomunikačných a internetových provideroch, tvorilo základnú myšlienku pre vytvorenie nového a rozsahom ojedinelého internetového portálu <a href="http://www.itel.sk"; target="_blank">www.itel.sk</a> na slovenskom internetovom trhu. </i>

<i>Spoločnosť Itel prevádzkuje internetový portál <a href="http://www.itel.sk"; target="_blank">www.itel.sk</a> od mája 2002 a za veľmi krátku dobu si získal stálych návštevníkov z odbornej ale aj laickej verejnosti</i> .

Škovranková Melánia
hovorkyňa spoločnosti Itel
e-mail: <a href="itelsb@itel.sk" target="_blank">itelsb@itel.sk</a>

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK