Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Jack Daniel´s prinesie Ameriku na Dobrý Festival

Jack Daniel´s spája jedinečnú whiskey s dobrou hudbou už skoro dve storočia a tento rok sa vracia na Dobrý festival vo veľkom štýle. Špeciálne upravený kamión Jack Daniel´s sa zastaví okrem najväčších európskych festivalov aj v Prešove.

„Po festivaloch Szigeth, Rock im Park a Pinkpop prinesie Jack Daniel´s Truck kus Ameriky aj do Prešova na Dobrý Festival, “ potvrdil organizátor Miro Tásler. Návštevníci sa môžu tešiť na kamión, ktorý sa počas podujatia premení na najväčší bar na kolesách. K tomu bude patriť príjemné sedenie vo vnútri aj v okolí. Oproti kamiónu bude postavené pódium Jack Daniel´s Music Štart, na ktorom počas dvoch dní odohrajú svoje koncerty desiatky slovenských kapiel.

Prvá hudobná skupina, ktorú Jack Daniel´s objavil a podporoval, sa volala Silver Cornet Band. Vznikla v roku 1892 v meste Lynchburg, štát Tenessee a fungovala až do začiatku I. svetovej vojny. Na Slovensku Jack Daniel´s objavil v spolupráci s IMT Smile mladú skupinu Aimee, ktorá vďaka svojmu víťazstvu v jarnej súťaži Jack Music Štart vystúpila na turné IMT Smile a tento rok sa predstaví fanúšikom na hlavnom pódiu.

Dobrý Festival sa uskutoční 22. a 23. júna na prešovskom Amfiteátri, ktorý bol dlhé roky nefunkčný. Lístky sú v predpredaji v sieti Ticketportal. Okrem IMT Smile a ich hostí sa predstavia na troch pódiách aj tieto skupiny:

Dobrá Hudba: IMT Smile + Richard Müller a Katarína Knechtová, Chiki Liki Tu-a, Para, Xindl X, The Cubes, Aimee, Buzz Kill Jack, Wadda, Silvayovci a ďalší

Šariš Dobrá Piváreň: GOLDIE (UK) & MC GQ (UK), N. O. H. A. – Circus Underground (Filip Šebánek alias Philip Noha), Kinky Movement (UK), B-Complex, Back2Love, Lucas Hulan (CZ), Groovin´ Heads & Terrence Williams (USA), Zašo Live Performance, Get Explode a ďalší

Jack Daniel´s Music Štart: Fallen Avenue, Jerguš Oravec, Yelowee, Playnoice, Cozmetica, Michaella, Temple, Alone a ďalší

Kompletný program tu: http://pis.sk/podujatie/1993/dobry_festival_2012.html

Súvisiace články
23.6.2012 Dobrý Festival 2012: Heľenine oči dnes ako prekvapenie 23.6.2012 Dobrý Festival 2012: N.O.H.A. Circus Underground dnes vystúpi na hlavnom stagei 22.6.2012 Na Dobrý Festival dorazil špeciálne upravený kamión Jack Daniel´s 22.6.2012 Prešovský Dobrý festival otvára letnú hudobnú sezónu 22.6.2012 Foto: Prípravy pred Dobrým festivalom 19.6.2012 Back2Love a Kinky Movement oživia tanečný stan na Dobrom Festivale 13.6.2012 Dobrý Festival: S IMT Smile vystúpi aj Katarína Knechtová po 15 rokoch 29.5.2012 Dobrý festival vráti kultúru na prešovský amfiteáter 26.5.2012 Dobrý Festival 2012 uvedie Goldieho a B-Complexa 19.5.2012 Na Dobrom Festivale 2012 sa predstaví aj kozmopolitná formácia N.O.H.A. 10.5.2012 Dobrý Festival: Prešovský Amfiteáter ožije po desiatich rokoch
Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK