PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/10390/na_dobry_festival_dorazil_specialne_upraveny_kamion_jack_daniels.html

Na Dobrý Festival dorazil špeciálne upravený kamión Jack Daniel´s

Jack Daniel´s Experience prišiel prvý krát na Slovensko. Už dnes a zajtra si ho budú môcť vychutnať návštevníci Dobrého Festivalu v Prešove. Tento projekt prešiel za päť rokov celú Európu a zažili ho milióny ľudí.
kamión Jack Daniel´s na Dobrom Festivale 2012
kamión Jack Daniel´s na Dobrom Festivale 2012

Chceme priniesť Jacka tam, kde sa nachádza hudba, ktorú majú ľudia radi“, hovorí manažér projektu Dominik Matušinský. Najväčšou ikonou tejto výpravy je dvadsaťmetrový americký kamión, ktorý so sebou prináša tradíciu Lynchburgu a ponúka návštevníkom obľúbených európskych festivalov pohodlie, spoločenské hry a zábavu.

Pohodlie nájdu umelci, bloggeri a žurnalisti v stane Music Report Tent, v ktorom vzniknú aktuálne rozhovory s účinkujúcimi. V Lynchburg stane si návštevníci oddýchnu medzi jednotlivými vystúpeniami hudobných skupín. Okrúhle sedenia nazvané Mellowing vat-y sú inšpirované procesom výroby whiskey Jack Daniel´s a kedykoľvek si môžete zahrať black jack, guitar hero a stolný futbal.

Myšlienka priniesť najväčší bar na kolesách na Dobrý festival vznikla pred dvoma týždňami. Pôvodne trvajú prípravy aj niekoľko mesiacov, kým sa Jack Daniel´s Truck vydá na konkrétny festival. „Vždy bolo mojim snom priniesť tento kamión na Slovensko. Dali sme do toho veľa osobného prístupu a zvládli sme to za nereálnu dobu. Veľká vďaka patrí ľuďom akým je môj kolega Martin Frimmer“, upresňuje len 25 ročný D. Matušinský.

Neodmysliteľnou súčasťou je Jack Daniel´s Stage, ktorý ponúka priestor mladým kapelám. „Sme radi, že to môžeme realizovať aj na Slovensku a špeciálne v Prešove, ktorý je muzikantským mestom“, hovorí manažér projektu, ktorý s truckom precestoval Európu. „Na Dobrom festivale to má devízu v tom, že si ľudia tento truck cenia oveľa viac. Som z toho nadšený a ľudia sú tu veľmi srdeční“, dodáva Dominik Matušinský. Kamión sa predstavil na festivaloch ako Szigeth, Rock am Ring alebo Pinkpop, ktoré sú známe niekoľko stotisícovým davom. Na Slovensku si ho už tento víkend užijú návštevníci Dobrého Festivalu.

Foto: Greatmilan

 
22.6.2012 | Autor: Edo Kopček | Kultúra a voľný čas | čítané: 8183 krát