Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav

Interaktívny cenník pripojení na internet

Na stránke <a href="http://www.itel.sk" target="_blank">www.itel.sk</a> môžete nájsť ďalší, veľmi praktický, interaktívny cenník dial-up a pozastavených ADSL pripojení na internet.

V sekcii <b>Internet - Porovnanie pripojení</b> nájdete na jednom mieste najkomplexnejšie informácie, ktoré vám pomôžu správne sa rozhodnúť pre najvýhodnejšie pripojenie na internet.

Interaktívny cenník pripojení na internet, vám vypočíta mesačné náklady, ktoré zaplatíte internetovému providerovi za poskytnuté pripojenie a Slovenským Telekomunikáciam za telefonické pripojenie. Po zadaní výberových kritérií a predpokladaného času stráveného na internete, vám aplikácia vyberie iba tie produkty jednotlivých providerov, ktoré vyhovujú všetkým vašim požiadavkám a budú zoradené od najlacnejšieho po najdrahší. Kliknutím na konkrétne produkty sa vám zobrazia všetky podstatné údaje o produkte. Jednotlivé typy pripojení u rôznych providerov si môžete navzájom porovnať v prehľadnej tabuľke. Táto aplikácia zjednoduší a urýchli vaše rozhodovanie pre spôsob pripojenia na internet.

Spoločnosť Itel s.r.o. vznikla v októbri 2001. Hlavným dôvodom vzniku spoločnosti je očakávaná liberalizácia telekomunikačného trhu a expanzia internetového trhu. Obrovské množstvo nových informácií o telekomunikačných zariadeniach, výrobcoch, predajcoch, telekomunikačných a internetových provideroch, tvorilo základnú myšlienku pre vytvorenie nového a rozsahom ojedinelého internetového portálu <a href="http://www.itel.sk"; target="_blank">www.itel.sk</a> na slovenskom ako aj európskom internetovom trhu. Spoločnosť Itel prevádzkuje internetový portál <a href="http://www.itel.sk"; target="_blank">www.itel.sk</a> od 18.04.2002 a za veľmi krátku dobu si získal stálych návštevníkov z odbornej ale aj laickej verejnosti.

Melánia Škovranková
Hovorkyňa spoločnosti ITEL
E-mail: <a href="http://www.itel.sk"; target="_blank">itelsb@itel.sk</a>

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK