Utorok, 23. apríl 2024
Meniny má Vojtech | zajtra Juraj

S poistením sa žije istejšie

Poistenie je dobrý spôsob, ako sa chrániť pred rizikom nepriaznivých životných situácií, alebo efektívne investovať svoje finančné prostriedky.

Poistenie je dobrý spôsob, ako sa chrániť pred rizikom nepriaznivých životných situácií, alebo efektívne investovať svoje finančné prostriedky. Na slovenskom poistnom trhu pôsobí viacero subjektov a každý si môže vybrať svojho partnera. Poisťovňa AXA je jedným z nich.

Investovanie

Dobrou voľbou investovať peniaze pri nezmenenom spôsobe svojho života je investičné životné poistenie Comfort plus, ktoré sa prispôsobí vašim potrebám. Je to šanca investovať už od 10 € mesačne. Získate ochranu vás a vašej rodiny v prípade nečakanej udalosti a finančné zabezpečenie do budúcnosti. Je to možnosť investovania s garanciou 2,5 % ročne, pričom svoje investície zhodnotíte udržaním reálnej hodnoty peňazí v čase. Životné poistenie je flexibilný spôsob investovania s možnosťou mimoriadnych vkladov a zmien v poistnej ochrane.

Môžete si zvoliť aj vlastnú investičnú stratégiu, v rámci ktorej môžete ľubovoľne rozdeliť svoje finančné prostriedky medzi 8 podielových fondov spravovaných spoločnosťou AXA. Tá vám k tomu poskytne rýchly, kvalitný a odborný servis so skúsenosťami silnej finančnej skupiny, kedykoľvek, keď to budete potrebovať.

Investičným životným poistením chránite to najdrahšie, čo máte

Pokiaľ sa chcete poistiť a zároveň investovať, môžete využiť investičné životné poistenie Comfort Plus, s ktorým okrem praktickej ochrany proti rôznym typom úrazu máte aj možnosť svoje finančné prostriedky zhodnotiť.

Ak potrebujete vhodné poistenie pre deti, Detské investičné životné poistenie Lienka chráni vaše dieťa pred nepríjemnými následkami nehôd a úrazov a súčasne mu sporí na samotný vstup do života.

V prípade, že si vyberiete Tradičné životné poistenie, to vám ponúka rôzne typy poistných programov, ktoré zabezpečia vás a vašu rodinu v prípade úrazu alebo inej nečakanej udalosti.

Ak je vašou snahou chrániť seba a svoju rodinu pre prípad úrazu, zodpovedať vašim požiadavkám môže aj Rodinné úrazové poistenie.

Povinné zmluvné poistenie, poistenie pre svoje auto

V AXA si môžete zvoliť Povinné zmluvné poistenie, ktoré vám okrem zákonom stanovenej zodpovednosti za škody poskytne praktické výhody:Odomkne dvere, keď si zabudnete kľúče v aute, privezie benzín, keď vám cestou dôjde, vymení pneumatiku pri defekte na ceste, zadarmo poskytne ďalšie asistenčné služby na cestách a to 24 hodín denne. Cena poistenia je od 68,40 € podľa výkonu motora.

Finančná skupina AXA na Slovensku pôsobí v oblasti finančného zabezpečenia ľudí a majetku od roku 2007. Chce byť vnímavým, dostupným a spoľahlivým partnerom.

Na Slovensku má AXA približne 1000 zamestnancov a finančných poradcov, vyše 600 000 klientov, 40 regionálnych a obchodných miest.

Špecialisti AXA vás radi privítajú v niektorej z dvoch kancelárií v Prešove.

Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK