Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Nemocnica rozšírila spektrum výkonov v plastickej a estetickej chirurgii

Všeobecná nemocnica s poliklinikou Levoča, a. s. , člen skupiny AGEL, rozšírila spektrum operačných výkonov v plastickej a estetickej chirurgii.

(ilustračné foto)
(ilustračné foto)

Vďaka plánovanej ukončenej atestácii lekárky v tomto odbore, tak môžu na oddelení všeobecnej a úrazovej chirurgie pacientom z celého regiónu ponúknuť rekonštrukčné výkony tváre, hrudníka, brucha, horných a dolných končatín, vrátane rekonštrukcií šľachového aparátu, periférnych nervov a taktiež v dnešnej dobe veľmi populárne estetické operácie.

"Sme šťastní, že sa naše oddelenie všeobecnej a úrazovej chirurgie pozitívne rozvíja a môžeme poskytnúť pacientom nové služby, ktoré sme doteraz neposkytovali. Doktorka Timea Tkáčiková ovláda najnovšie operačné techniky a novinky v plastickej chirurgii, medzi ktoré patrí syndróm karpálneho kanála a guynovho kanála. Taktiež sa venuje estetickým operáciám, ako sú zväčšovanie prsníkov, redukcie prsníkov, operáciám viečok, tváre, výplniam a vyhladzovaniu vrások", uviedol primár oddelenia všeobecnej a úrazovej chirurgie Alojz Haninec.

Výnimočnosťou kmeňového oddelenia všeobecnej a úrazovej chirurgie nemocnice podľa neho je špecializácia pracoviska v oblasti kolorektálnej laparoskopickej chirurgie. "Počas operačných výkonov používame moderné technológie, ako je harmonický skalpel, pomocou ktorého sa dá operovať aj v úplnej blízkosti životne dôležitých orgánov a tiež staplery, ktoré urýchľujú priebeh operácií a znižujú výskyt pooperačných komplikácií", dodal primár oddelenia.

Mohlo by Vás zaujímať
Zomrel lekár a mestský poslanec Peter Bandura
Vo veku 68 rokov nás v nedeľu 17. marca 2024 náhle opustil lekár a mestský poslanec Peter Bandura.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK