Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

OC TRIADA Humenné otvára už budúci víkend

Obchodné centrum Triada v Humennom otvára svoje brány verejnosti dňa 23.9.2012 od 13.00 hod.

Z rekonštruovaného bývalého Kina na Sídlisku III v Humennom situovanom v južnej časti Námestia Slobody za železničnou traťou vyrástol jedinečný svojho druhu menší obchodný park, kde si prídu na svoje nielen miestni zákazníci, ale aj zákazníci z blízkeho regiónu.

Obchodné centrum Triada ponúka v srdci novej časti pešej zóny na ploche 2 000 m2 takmer 23 prevádzok s tovarom a službami rôzneho zamerania na dvoch poschodiach.

Pohodlné nakupovanie, oddych pri káve v miestnej kaviarničke, domáca kuchyňa, fast food, cukráreň, či služby salónu krásy, kaderníctva alebo nechtového štúdia si budú môcť vychutnať všetci, ktorí navštívia OC TRIADA autom alebo pešo.

V centre si prídu na svoje aj rodiny s deťmi. Pre deti sú pripravené zábavné atrakcie v interiéri centra a kopec akcií, ktoré manažment centra plánuje organizovať z príležitosti sviatkov a prezentácii obchodných značiek. OC Triada vytvorí v okresnom meste Humenné vyše 65 nových pracovných miest.

Program otvorenia centra: http://pis.sk/podujatie/2373/otvorenie_oc_triada_humenne.html

Pozor súťaž: Bližšie informácie na letáku.

Prílohy
triada_-_letak_a5.pdf
pdf
1668 kB
Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK