Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

MISS ZSŠ služieb v Prešove je Martina Baranová

Nielen učením je študent živý, táto stará pravda sa opätovne potvrdila na Združenej strednej škole služieb v Prešove, kde sa uskutočnil ďalší ročník súťaže krásy. Toto dlhoročné a obľúbené podujatie má už svojich verných fanúšikov a keďže ide o školu v drvivej väčšine ženského osadenia, je aj z čoho vyberať.

Štvorkolovej súťaže sa zúčastnilo deväť finalistiek, ktoré bojovali o tradičné tituly MISS, prvej a druhej vicemiss a MISS sympatiu. Prvé tri tituly boli na výhradnom rozhodnutím poroty zloženej zo zástupcov školy, sponzorov, ale aj úradujúcich „missiek“, titul najsympatickejšej spomedzi zúčastnených slečien mali v rukách početní diváci. Dievčatá po tvrdej príprave absolvovali štyri súťažné kolá, v ktorých predstavili svoju výrečnosť, prostredníctvom voľnej disciplíny najcharakteristickejšie vlastnosti, eleganciu zvýraznenú módnou prehliadkou z modelov vyprodukovaných modelovou dielňou ZSŠ služieb a v neposlednom rade „pánskou“ disciplínou - promenádou v plavkách. O zábavu sa postarali spevácke duo Rado Sidor a Anka Krajňáková z domácej alma mater a hostia z tanečnej skupiny Action Feat, ktorá prezentuje prevažne írske tance. Diváci boli v napätí až do poslednej chvíle, ale z výrazu niektorých „fan klubov“ sa dalo usúdiť prinajmenšom to, ktorá z dievčat je favoritkou na zisk najsympatickejšej súťažiacej. To sa do bodky vyplnilo a titul MISS sympatia získala Martina Baranová z 2.G triedy. V hlavnej súťaži boli rozdiely minimálne, ale podľa kuloárov rozhodla voľná disciplína. Podľa rezultátu poroty titul druhej vicemiss ZSŠ služieb získala študentka kozmetiky Erika Ovčariková z 1.A triedy, prvou vicemiss sa rovnako stala študentka toho istého odboru Denisa Gumanová a k titulu najsympatickejšej súťažiacej pripojila študentka nadstavbového štúdia odevnictvo Martina Baranová aj celkové víťazstvo v súťaži o MISS ZSŠ služieb V Prešove.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK