Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Oslavy Dňa Európy

Regionálne poradenské a informačné centrum Prešov - Euro Info Centrum, Mestský úrad v Prešove, Prešovský samosprávny kraj, Regionálna organizácia Slovenského syndikátu novinárov v Prešove, Metodicko-pedagogické centrum Prešov a Študentská spoločnosť pre politické vedy v Prešove Vás pozývajú v rámci osláv<b> Dňa Európy </b>na nasledujúce podujatia...

12.5.2003

<b>Leonardo da Vinci, Socrates a Mládež - programy a projekty</b> <b>Európskej únie</b>. V čase 9:00 - 15:00 hod. seminár o jednotlivých programoch a úspešne realizovaných projektoch pre učiteľov stredných škôl konaný v priestoroch Metodicko-pedagogického centra Prešov, Tarasa Ševčenka 11, Prešov.

12.5.2003

<b>"O ŠTYRI DNI ..." - nenechajte to na iných ...</b> V čase 15:00 - 21:00 hod kultúrne podujatie pre všetkých ...... na pešej zóne v Prešove.

Účinkujú:

Mažoretky Witches Slovakia
Detské folklórne súbory Šarišanček a Rozmarija
Tanečné skupiny GRIMMY a ARCADIUS
Tanečná škola SOUL
Hudobné skupiny RAVENS BLUE a NOCADEŇ

Súčasťou podujatia budú:

EURODISKOTÉKA
HYDE PARK
Informačné stánky s materiálmi o EÚ
Kvízy o EÚ pre verejnosť - zaujímavé ceny
Vyhodnotenie súťaží pre základné a stredné školy
Prezentácia remeselnej tvorby
Prezentácia zariadení sociálnych služieb

12.5.2003

<b>Pa-Di-Pa-Ré</b> o 19:00h - predstavenie na veľkej scéne DJZ v Prešove venované Dňu Európy.

13.5.2003

<b>Voľný pohyb tovarov na jednotnom trhu EÚ a podporné programy pre podnikateľov</b> v čase 9:00 - 14:00 hod odborný seminár pre podnikateľov vo veľkej zasadačke Okresného úradu Prešov.

Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK