Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

BASS-X 05 s B-COMPLEXom

Spolu so štartom nového roka prichádza aj ďalšie, tentokrát piate pokračovanie parádnej klubovky BASS-X, ktoré sa uskutoční v sobotu 26. 1. 2013 a to samozrejme v prešovskom PIXEL MUSIC CLUBe na Hlavnej ulici č.103.

B-COMPLEX
B-COMPLEX

Tentokrát sa ako headliner večera predstaví hviezda svetového kalibru, avšak so slovenským pasom, úspešný producent a DJ menom Maťo Lenický aka B-COMPLEX (Hospital / SK).

Myslíme, že celkovo tohto pána asi netreba ani predstavovať, keďže jeho tracky vydávajú svetové vydavateľstvá ako Hospital (UK), Spearhead (UK), Santorin (DE), či Dysfunktional Audio (USA) a zahral si asi na každom svetovom kontinente.

Do Prešova sa vráti po viac ako polroku, ale vôbec po prvý krát sa tu predstaví v klube. Ďalšími útočníkmi na Vaše ušné bubienky budú košický dobrodruh BENDHY, prešovské stálice DUALL & ORIGHAMI spolu s mladým a talentovaným SPANQom, ktorý si pripravuje špeciálnu dubstepovú a breakovú selekciu.

Tak ako vždy, aj teraz BASS-X ponúka na oddych druhý floor plný downtempovej elektroniky a chilloutu, až po rovné beaty deep house a house music. Tento stage budú už tradične okupovať rezidenti, na čele s DJom a producentom, tvárou vydavateľstva Sajgon Records, a to IKA SALI, ktorému budú sekundovať tak ako stále spojka z Košíc Tomm-e (Sdjs / SK), spolu s Ericom Tranom (Sdjs / SK).

Pridaj sa k akcii BASS-X 05 na Facebooku a zapoj sa do súťaže o 2 + 2 voľné vstupy na túto skvelú žúrku: http://www.facebook.com/events/404334792979261/ , alebo navštív FB stránku klubu: http://www.facebook.com/PIXELMUSICCLUB.

PIXEL MUSIC CLUB nájdeš veľmi ľahko v centre mesta Prešov na Hlavnej 103 (Trojica) v priestoroch bývalého baru Paradiso, nad Dublinom.

akcia: http://pis.sk/podujatie/2666/b-complex__bass-x_05.html

Súvisiace články
29.1.2013 Foto: Bass-X 05 s B-Complexom 26.5.2012 Dobrý Festival 2012 uvedie Goldieho a B-Complexa
Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK