Nedeľa, 28. apríl 2024
Meniny má Jarmila | zajtra Lea

BASS-X 05 s B-COMPLEXom

Spolu so štartom nového roka prichádza aj ďalšie, tentokrát piate pokračovanie parádnej klubovky BASS-X, ktoré sa uskutoční v sobotu 26. 1. 2013 a to samozrejme v prešovskom PIXEL MUSIC CLUBe na Hlavnej ulici č.103.

B-COMPLEX
B-COMPLEX

Tentokrát sa ako headliner večera predstaví hviezda svetového kalibru, avšak so slovenským pasom, úspešný producent a DJ menom Maťo Lenický aka B-COMPLEX (Hospital / SK).

Myslíme, že celkovo tohto pána asi netreba ani predstavovať, keďže jeho tracky vydávajú svetové vydavateľstvá ako Hospital (UK), Spearhead (UK), Santorin (DE), či Dysfunktional Audio (USA) a zahral si asi na každom svetovom kontinente.

Do Prešova sa vráti po viac ako polroku, ale vôbec po prvý krát sa tu predstaví v klube. Ďalšími útočníkmi na Vaše ušné bubienky budú košický dobrodruh BENDHY, prešovské stálice DUALL & ORIGHAMI spolu s mladým a talentovaným SPANQom, ktorý si pripravuje špeciálnu dubstepovú a breakovú selekciu.

Tak ako vždy, aj teraz BASS-X ponúka na oddych druhý floor plný downtempovej elektroniky a chilloutu, až po rovné beaty deep house a house music. Tento stage budú už tradične okupovať rezidenti, na čele s DJom a producentom, tvárou vydavateľstva Sajgon Records, a to IKA SALI, ktorému budú sekundovať tak ako stále spojka z Košíc Tomm-e (Sdjs / SK), spolu s Ericom Tranom (Sdjs / SK).

Pridaj sa k akcii BASS-X 05 na Facebooku a zapoj sa do súťaže o 2 + 2 voľné vstupy na túto skvelú žúrku: http://www.facebook.com/events/404334792979261/ , alebo navštív FB stránku klubu: http://www.facebook.com/PIXELMUSICCLUB.

PIXEL MUSIC CLUB nájdeš veľmi ľahko v centre mesta Prešov na Hlavnej 103 (Trojica) v priestoroch bývalého baru Paradiso, nad Dublinom.

akcia: http://pis.sk/podujatie/2666/b-complex__bass-x_05.html

Súvisiace články
29.1.2013 Foto: Bass-X 05 s B-Complexom 26.5.2012 Dobrý Festival 2012 uvedie Goldieho a B-Complexa
Mohlo by Vás zaujímať
Sándor Petöfi má bustu na Hlavnej ulici v Prešove
Vedenie mesta Prešov v spolupráci s Generálnym konzulátom Maďarska v Košiciach slávnostne odhalilo bustu venovanú významnej osobnosti uhorských dejín, básnikovi Sándorovi Petöfimu.
Prešov ako centrum divadelného umenia už po 58. raz
Obľúbená súťaž umeleckej tvorivosti vysokoškolákov Slovenska, známa ako Akademický Prešov, sa uskutoční od 22. do 25. apríla 2024. Pred prešovským publikom vystúpia nielen profesionálne divadelné súbory zo Slovenska, ale aj z Čiech, Poľska a Maďarska. So širokým spektrom inscenačných poetík sa predstaví v symbolickom počte sedem študentských a sedem profesionálnych divadelných zoskupení.
ZÍSKAJ SUPER HRACIU KARTIČKU A VYHRAJ VYMAKANÉ CENY!
Nepremeškaj skvelú akciu v kinách CINEMAX! Nakúp na bufete občerstvenie za minimálne 5€ a hraj o skvelé ceny.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK