Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Niektoré úseky v kraji sú pre kamióny momentálne neprejazdné

Zlé poveternostné podmienky sa dnes podpisujú pod komplikácie na cestách Prešovského kraja. Niektoré úseky sú momentálne neprejazdné pre nákladnú dopravu.

(ilustračné foto)
(ilustračné foto)

"Cesta medzi Svidníkom a hraničným priechodom Vyšný Komárnik je pre kamiónovú dopravu momentálne neprejazdná, blokujú ju dva kamióny. Pre osobné motorové vozidlá je cesta prejazdná v jednom jazdnom pruhu pre oba smery", informovali TASR z operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Ku skríženiu kamiónov došlo aj pri obci Sačurov v smere na Trebišov. Tvoria sa tam kolóny. Úsek je však priechodný v jednom jazdnom pruhu pre oba smery. Dopravu tu riadi polícia.

Súvisiace články
15.3.2013 Na území kraja je pre nepriazeň počasia vyhlásený druhý situačný stupeň
Mohlo by Vás zaujímať
Zmena organizácie dopravy v Prešove počas uzávierky mosta na ulici Lesík delostrelcov
Mesto Prešov informuje všetkých účastníkov cestnej premávky o zmene organizácie dopravy v meste Prešov pre začínajúcu sa rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov od 16. marca 2024 od 5:00 hod.
Cyklistický chodník a chodník pre peších na Rusínskej ulici budú uzavreté
Mesto Prešov informuje občanov o čiastočnej uzávierke cyklistického chodníka a chodníka pre peších na Rusínskej ulici. Pre rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov budú chodci a cyklisti presmerovaní na protismerný chodník.
Predajňa cestovných lístkov Družba bude dočasne zatvorená
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že predajňa cestovných lístkov Družba na Námestí Kráľovnej pokoja bude dočasne zatvorená.
DPMP ruší dopravnú obsluhu závodu BOSCH
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK