Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Na diaľnici D1 medzi Jánovcami a Popradom uviazli kolóny áut

Diaľnica D1 medzi Popradom a Levočou od križovatky Matejovce po križovatku Jánovce, v oboch smeroch, je od noci pre silný nárazový vietor a tvoriace sa záveje neprejazdná.

(ilustračné foto: TASR)
(ilustračné foto: TASR)

Z Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) informovali, že všetky ich mechanizmy sú momentálne v teréne.

V spomínanom úseku sú uviaznuté súvislé kolóny nákladných aj osobných vozidiel. NDS už vyhlásila druhý kalamitný stupeň. O pomoc pre vyslobodenie uviaznutých cestujúcich už požiadali hasičov a odťahovú službu spoločnosti Česmad.

Situácia stále nie je stabilizovaná, o ďalšom postupe budem NDS informovať. V prípade, že majú motoristi problémy a sú v núdzi, tak sa môžu obrátiť na nonstop bezplatné telefónne číslo 0800 100 007 do SOS Centra NDS. O ďalšom vývoji dopravnej situácie a zjazdnosti diaľnic a rýchlostných ciest bude NDS motoristickú verejnosť informovať.

Súvisiace články
15.3.2013 Na území kraja dnes zasahovali hasiči už vo vyše 30 prípadoch 15.3.2013 Na území kraja je pre nepriazeň počasia vyhlásený druhý situačný stupeň 15.3.2013 Vo viacerých mestách na Slovensku vyhlásili kalamitný stav
Mohlo by Vás zaujímať
Aktualizácia dopravných obmedzení v meste
V Prešove dochádza k aktualizácii súčasných dopravných obmedzení v súvislosti s rekonštrukciou mosta na Lesíku delostrelcov. Do premávky sú zavádzané postupne od pondelka 15. 4. 2024. Sú výsledkom niekoľko-týždňového zberu dát a hľadania možností zefektívnenia premávky počas trvania stavebných prác.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK