Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Miss Domaša Valkov 2003 v sobotu

V rekreačnej oblasti Domaša - Valkov (obec Bžanny v Stropkovskom okrese) sa v sobotu 9. augusta uskutoční Šariš Flash Párty 2003 spojená s voľbou Miss Domaša Valkov 2003. Piaty raz ju organizuje prešovské Flash rádio, spolu s obcou Bžany, celkovo pôjde na Valkove o deviatu voľbu kráľovnej krásy.

„Priestor amfiteátra už kapacitne nevyhovoval. Preto postavíme pódium na pláži, blízko pri vode, pričom celá pláž smerom hore bude k dispozícii divákom, nebudú musieť byť tak natlačení, ako doteraz. Zlepší sa aj možnosť občerstvenia,“ povedal na stretnutí s novinármi na Domaši riaditeľ rádia Flash Rado Mešša. Pôvodne starosta obce Miroslav Fečko uvažoval aj o tom, že by časť pódia bola na vode, organizátori od tohto zámeru upustili, lebo „bolo by to finančne príliš nákladné a nesplnilo daný účel“. Faktom je, že pri súčasnom výraznom poklese hladiny Domaše bude pódium na mieste, kde ešte vlani bola voda. Pôjde o veľké (10 x 7 m) zastrešené pódium, ktoré bude slúžiť za každého počasia, s výnimkou prisilného vetra. Pripravený bude aj profesionálny zvuk a svetlá, o čo sa postará firma Amex východ.

Šariš Flash párty začne na Valkove už popoludní, kedy sa na pláži uskutoční Pivný maratón, ktorý má navnadiť divákov na večerný program. O siedmej večer budú lákať ľudí samostatným hodinovým koncertom prešovskí Mloci. Potom nastane najočakávanejší okamih. „Súťažiť bude desať dievčat, ktoré sme vybrali v castingu. Ostávame pri čísle desať, lebo dvanásť je tucet a my nie sme tuctovou akciou,“ pousmial sa R. Mešša.

V minulosti sa stávalo, že jednotlivé súťaže krásy na Domaši obchádzali tie isté súťažiace. Podľa riaditeľa Flash rádia aj tento rok budú niektoré súťažiace rovnaké, ale žiadna z tých, ktoré už v minulosti získali nejaké ocenenie.

Dievčatá budú súťažiť v troch tradičných disciplínach. Po úvodnej „predstavovačke“ nasleduje zber peňazí od publika. Vyzbierané prostriedky pôjdu na charitatívne účely, konkrétne združeniu pre mentálne postihnutých v Stropkove. Tá súťažiaca, ktorej sa podarí vyzbierať najviac peňazí, zároveň automaticky získava titul Miss sympatia.

Vrcholnou disciplínou bude promenáda - nie v plavkách, ale valkovská špecialita - v spodnej bielizni. „Pôjde o exkluzívnu kolekciu Wonderbra. Bude tam aj Adriena Sklenaříková. Síce v životnej veľkosti, ale len na plagáte,“ povedal Rado Mešša a priam sprisahanecky dodal: „Možno pribudne ešte jedna akčná disciplína, tá je zatiaľ tajná.“

Pre súťažiace dievčatá je pripravených viacero ocenení. Okrem Miss Domaša - Valkov 2003 a prvej, respektíve druhej vicemiss, je to už spomínaná Miss sympatia. Špeciálnu cenu získa aj Miss internet (viď www.flashradio.sk) a korunu kráľovnej krásy udelí aj Korzár.

Podujatím bude sprevádzať osvedčený moderátor Flash rádia Mišo Hudák, sparing-partnerku by mu mala robiť herečka Katka Brychtová, známa, okrem iného, z dabovania populárneho seriálu Priatelia. Počas večera vystúpi naživo (z playbacku pôjde len hudobný podklad) skupina Salco, hrajúca rôzne hity v disco úprave a znovuobnovení D:Night, a speváčka Ivana Novotná. Po korunovácii Miss Domaša Valkov 2003 a krátkej technickej pauze príde na rad live koncert Petra Nagya a skupiny Indigo.

Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK