Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

HIGH END Košice 2013

Na prvom ročníku HIGH END Košice sa chystáme predstaviť náš momentálne najnovší produkt CD11.

Canor CD11 definujeme ako špičkový elektrónkový DA prevodník s možnosťou prehrávania audio CD.

Je to náš prvý produkt s digitálnym rozhraním, umožňujúci pripojiť zdroj signálu cez optický a koaxiálny vstup.

Ďalej ponúka možnosť pripojenia cez USB 2.0 s podporovaným rozlíšením 192kHz / 24bit v asynchrónnom prenose.

Všetky digitálne rozhrania sú galvanicky oddelené a koaxiálny vstup od koaxiálneho výstupu navyše rozdeľuje oddeľovací transformátor.

Použitá je vysoko kvalitná takzvaná "slot-in" CD mechanika, dosahujúca veľmi nízke hodnoty jitteru.

Tak ako vo všetkých našich produktoch, bola aj v CD11tke pri návrhu a výrobe plošných spojov použitá CMT ™ technológia (CANOR ® PCB Milling Technology).

Samozrejmosťou je masívne kovové zvárané šasi, eliminujúce mechanické vibrácie a 10mm hliníkový predný panel v čiernom alebo striebornom farebnom prevedení.

Ďalej plánujeme prezentovať náš integrovaný elektrónkový zosilňovač TP134 s výkonovými elektrónkami EL34 v ultralineárnom zapojení do výkonu 10W pracujúci v triede A s celkovým výkonom 2x35W.

V produkte CANOR TP134 je použitý na riadenie hlasitosti reléový atenuátor – namiesto štandardného potenciometra. Tento atenuátor umožňuje riadenie zisku po 1dB a maximálny útlm 63dB. Odchýlka medzi súbehom ľavého a pravého kanála atenuátora je menšia ako 0.05dB čo je minimálne o dva rady lepšie ako u najlepších potenciometrov.

Okrem týchto dvoch výrobkov z našej novej produktovej rady, bude návštevníkom odprezentovaná aj oceňovaná a úspešná zostava TP106 VR+ a CD2 VR+ (elektrónkový integrovaný zosilňovač a CD player).

Chýbať nebude ani jedinečný elektrónkový gramofónový predzosilňovač TP306 VR+.

Showroom Canor bude v Košiciach plný dobrej muziky a kvalitných slovenských produktov, zároveň sme si pre návštevníkov pripravili slovenskú premiéru spomínaného DAC / CD prehrávača Canor CD11.

Tešíme sa na stretnutie pri kvalitnom hudobnom prednese v hoteli Double Tree by Hilton Košice.

Viac o vystavovateľoch sa dozviete na http://pis.sk/podujatie/2991/high_end_kosice_2013.html

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK