PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/12/o_nas.html

O nás

PIS je skratkou názvu Prešovský informačný server - www.pis.sk. Portál je prevádzkovaný spoločnosťou VÁDIUM - IT s.r.o. , ktorá sa od roku 1996 zameriava na informačné technológie a informačné systémy, ale aj na informácie v širšom slova zmysle. Hlavnou oblasťou našej činnosti je tvorba a prevádzka internetových denníkov, elektronických obchodov, virtuálnych galérií ale aj bežných internetových prezentácií a činnosti s tým súvisiacich ako napr. webhosting a serverhousing.

Ak máte zámer ponúknuť akýkoľvek obsah na internet ste u nás správne. Neváhajte a príďte sa poradiť o všetkom čo súvisí s vašou predstavou. Konzultácie (zdarma!) ešte pred začatím celého projektu vám ušetria v budúcnosti čas a námahu. Až následne Vám vypracujeme cenovú ponuku, z ktorej budete milo prekvapení.

Jedným z dôležitých predpokladov úspešnosti Vášho projektu je detailné naplánovanie obsahu a jednotlivých častí. Integrovanie najlepších technologických a programových riešení je úplnou samozrejmosťou. Našou snahou je rýchlo, kvalitne a presne podľa Vaších predstáv uviesť Váš projekt na internet. Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes!

Kontakt

Vádium - IT, s.r.o. , Plzenská 2, 08001 Prešov
Tel. /fax:
051 37 000 11
Web:
www.vadium.sk
E-mail:
office@vadium.sk, webadmin@vadium.sk (admin)

Marketing, reklama na portáli pis.sk

Tel. :
051 37 000 11
E-mail:
marketing@pis.sk

Naše práce


Portály

Jednoduchý systém pre výrobu vlastnej webovej stránky www.instantweb.sk

Mestské a obecné stránky

E-Shopy

Weby združení, spolkov a nadácií

Ďalšie naše webové projekty


Firemné a osobné prezentácie

www.frenky.sk, www.gekor.sk, www.101penzion.sk, www.solnobanska.sk, www.zusmm.sk, www.relaxfit.sk, www.ingstavgv.sk, www.geoban.sk, www.bellasicilia.sk, www.maniptech.sk, www.treskinagalanterka.sk, www.ekoprimistotastavby.sk, www.medikard.sk, www.infos.sk

a mnoho ďalších…

 
14.12.2017 | Pridal: Redakcia PIS | Portál PIS | čítané: 191314 krát