Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Foto: Basketball'97 2013 (sobota)

Na vysokej organizačnej úrovni odštarotval VII. ročník basketbalového turnaja na sídlisku III s názvom Basketball'97. Toto športové podujatie sa uskutočnilo po dlhých 10tich rokoch.

Prvý hrací deň mal na programe 11 zápasov po ktorom je zatiaľ na čele mužstvo PU Akademik Prešov. V priaznivom počasí odohrali kvalitné zápasy všetky družstvá bez zranení.

Program turnaja spestrila súťaž trojkových hodov počas ktorej odohral svoj set člen formácie BACK2LOVE - DJ GURRY. Dnes (nedeľa 25.8.2013), budú pokračovať dohrávky skupiny. Druhý hrací deň sa bude niesť v znamení aktrakcií, ktoré zabezpečí koncert známeho prešovského saxofonistu Gapu s formáciou Blues Connection a veľký exhibičný zápas extraligového mužstva BK ISKRA SVIT.

Divácky najatraktívnejšiu súťaž v smečoch podporia hráči BK ISKRA SVIT /SK/HR/USA/.

Súvisiace články
26.8.2013 Foto: Basketball'97 2013 (nedeľa)
Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK