Nedeľa, 02. jún 2024
Meniny má Xénia, Oxana | zajtra Karolína

Hádzanári dospeli ku určitému kompromisu

Piatkové podvečerné rokovanie výkonného výboru MHK Tatran Prešov so zástupcami petičného výboru a signatármi otvoreného listu, ktorý spustil v pondelok lavínu reakcií, dospelo, zdá sa, ku istému kompromisnému riešeniu. Viac nám povedal Marián Mišek, ktorý zastupuje petičný výbor.

"Za našu stranu som bol na rokovaní s výkonným výborom sám, lebo hráči s trénerom Gabom Káňom normálne trénovali, pravda, mimo haly na Baštovej, lebo oficiálne dodržiavame tréningové embargo. Dohodli sme sa na tom, že v pondelok bude večer o šiestej hráčska schôdza a potom rokovanie samotných hráčov s výborom. Výkonný výbor odmietol požiadavku okamžitého zvolania konferencie a trvá na jej riadnom termíne, teda v septembri, alebo októbri a na nej budem prezentovať svoju koncepciu vstupu do klubu z manažérskeho postu. Myslím si, že výborníci si uvedomili, že bez hráčov jednoducho ťažko hrať súťaž. V prvom rade však musia chlapcom predostrieť, za čo a za akých podmienok budú hrať prvú ligu, otvoriť by sa mala aj otázka poistiek a ďalšie veci. Každopádne som však presvedčený, že nabudúci víkend na prvý zápas ligy do Trnavy pocestujeme, našim cieľom nikdy nebolo nehrať."

Mohlo by Vás zaujímať
Mierový beh mal svoju zastávku aj v Prešove
Bežci Mierového behu bežali aj cez Prešov so zastávkou v Zariadení pre seniorov Náruč. Seniorom aj žiakom neďalekej Katolíckej spojenej školy sv. Mikuláša predstavili hlavnú myšlienku tohto behu.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK