Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Peter Chudík bude kandidovať za koalíciu troch strán

Kandidatúru súčasného predsedu Prešovského samosprávneho kraja (PSK) Petra Chudíka v nadchádzajúcich voľbách do samosprávy podporujú tri strany.

Peter Chudík

V krajskej kancelárii strany Smer-SD v Prešove dnes podpísali koaličnú dohodu o podpore kandidatúry Chudíka strany Smer-SD, Strana moderného Slovenska a strana Náš kraj.

Krajský predseda strany Smer-SD Stanislav Kubánek povedal, že chcú čo najskôr podať kandidátnu listinu za stranu Smer-SD, ktorá je podľa neho zaplnená do posledného miesta.

Ako pre TASR povedala zapisovateľka volebnej komisie Prešovského samosprávneho kraja Mária Lukačíková, strana Smer-SD do 13.00 h kandidátne listiny ešte nepodala a o post predsedu PSK sa zatiaľ prihlásili štyria uchádzači. Sú nimi Anton Korba z Pavloviec ako nezávislý, Jozef Mihalčin z Vranova nad Topľou, ktorý je kandidátom Slovenskej ľudovej strany, Vladimír Klein zo Spišskej Belej za Ľudovú stranu Naše Slovensko a Ján Hudacký za pravicovú koalíciu KDH, SDKÚ-DS a Most–Híd.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK