Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Začiatok septembra pána primátora

Program primátora Prešova, Ing. Juraja Kopčáka od 5. 9. 2000 do 12. 9. 2000. Prešov, Košice, Remscheid, Hannover.

5.9.2000 13:00 h
Pracovné stretnutie so zástupcami SARIO (Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu pri vláde SR) na radnici mesta Prešov. SARIO je nástupníckou inštitúciou po agentúre SNAZIR. Predmetom stretnutia budú otázky prílevu zahraničného kapitálu s dôrazom na prípravu a výstavbu priemyselných parkov v meste Prešov.

6.9.2000 14:00 h
Pracovné rokovanie stálej komisie pre výstavbu ciest na území mesta Prešov. S predstaviteľmi generálneho riaditeľstva Slovenskej správy ciest z Bratislavy prerokujú súčasný stav výstavby Nábrežnej komunikácie a K-4 (komunikácia spájajúca centrum mesta so sídliskom Sekčov) a budúce investície na rozvoj cestnej infraštruktúry v meste Prešov.

7.9.2000 11:00 h
Kontrolný deň na výstavbe nájomných bytov pre sociálne neprispôsobivých občanov v lokalite Stará tehelňa.

7.9.2000 14:00 h
Účasť na dni plynárov v Košiciach. Stretnutie s vedúcimi predstaviteľmi Slovenského plynárenského priemyslu, š. p. o navrátení finančných prostriedkov, ktoré mesto Prešov investovalo z vlastných zdrojov do výstavby plynárenskych zariadení. Prešov by tak mal získať späť do svojho rozpočtu približne 20 miliónov slovenských korún.

7.9. - 12.9.2000
Návšteva partnerského mesta Remscheid v Spolkovej republike Nemecko. Mesto Prešov bude reprezentovať šesťčlenná delegácia na čele s primátorom mesta Prešov Ing. Jurajom Kopčákom. Tvoria ju poslanci Mestského zastupiteľstva v Prešove Doc.PaedDr. Viera Bebčáková, CSc., Šimon Blichár, pracovníci Mestského úradu v Prešove Eva Semanová, Patricia Zichová a tlmočníčka PhDr. Martina Kášová.

V rámci pobytu sa naša delegácia zúčastní na 62. všeobecnej svetovej výstave EXPO v Hannoveri, kde sa 1.9. tohto roku za účasti slovenského premiéra Mikuláša Dzurindu uskutočnil Národný deň Slovenskej republiky. Na programe budú aj otázky ďalšej spolupráce medzi oboma partnerskými mestami Prešovom a Remscheidom.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK