Streda, 15. máj 2024
Meniny má Žofia | zajtra Svetozár

Volejbalisti deťom – 5. Ročník charitatívneho turnaja v plážovom volejbale

20. 6. 2015 sa v areáli prírodného kúpaliska Delňa uskutočnil už 5. ročník obľúbeného turnaja v plážovom volejbale.

Za organizátorov ho môžeme s hrdosťou označiť, za obľúbený, keďže sa ho zúčastnilo viac ako 100 hráčov – čiže 29 družstiev. Názvy družstiev, tak ako každý rok zaujali už na prvé čítanie napr. Solivarské papagáje, (M)učitelia, Červené krvinky. Tento rok sa niesol v znamení víťazstva našich extraligistov – hráčov VK Mirad PU, ktorí si doniesli so sebou aj svoju najvzácnejšiu trofej, s ktorou sa mohli odfotiť nielen hráči, ale aj náhodní okoloidúci. Nedali sa zahanbiť ani etraligistky - hráčky z klubu Dobré zo Slovenska.

Volejbalisti pricestovali z rôznych kútov Prešovského kraja, no z titulu sa tešia tento rok Vranovčania – víťazné družstvo Infúzie – Marek Slosarčík, Natáia Slosarčíková a Miro Miháľ , na 2. mieste skončilo družstvo AAA – Ján Grozer Špak, Ľubo Kamzík Závacký, Ivka Olejníková a Michal Ružbaský, na 3. mieste Pomalý rýchlik – Petr Zahornacký, Patrícia Červeňáková a Juraj Lacek, 4. miesto Jasmine – Ján Časar , Miro Miháľ st. , Daniel Jakubčin, Aďa Kulicová, 5. miesto MGP – Maroš Hajzuš, Gabriela Sarossyová , Lucia Luptáková a Peter Lupták.

Oficiálne sa počas turnaja vyzbieralo 500,00 €, výťažok bol odovzdaný, tak ako každý rok OZ Deťom pre život, ktoré zastrešuje rodinky s malými onko pacientmi.

Hlavní organizátori PhDr. Janette Langová (OZ J. D. – Galéria J. L) a Ing. Petr Zahornacký ďakujú všetkým, čo akýmkoľvek spôsobom pomohli pri organizácii, prispeli cenami a v neposlednom rade Mirovi Táslerovi, organizátorovi Dobrého festivalu, ktorý nás tento rok vzal pod svoje krídla a festival sa mohol uskutočniť počas Dobrého festivalu na Delni

Veríme, že sa stretneme minimálne v tejto zostave aj o rok a tento jedinečný turnaj bude mať svoje pokračovanie v ďalších ročníkoch.

Mohlo by Vás zaujímať
3b HbL VÝCHOD: Pred posledným kolom základnej časti a Play OFF, už len zopár otáznikov.
Do Play OFF regionálnej 3b Hokejbalovej ligy VÝCHOD zostáva mužom odohrať posledné, dohrávané ligové kolo a začne sa boj o poháre najcennejšie. A ako si počínali Vaše družstvá, si pozrite v nasledujúcich riadkoch.
Obnovené značenie na cyklotrasách v Prešovskom kraji
V novej sezóne čaká cyklistov 400 km obnoveného značenia a počas roka pribudne ďalších 320 km PREŠOV, 25. apríl 2024 – Na cyklistov v Prešovskom kraji čaká v novej sezóne 400 km obnoveného značenia. Počas roka 2024 prejde obnovou ďalších vyše 300 kilometrov. Obnovu značenia cyklotrás zabezpečila Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska.
Prešovskí volejbalisti definitívne na nepopulárnom 4. mieste
V sobotu pokračovala tretím zápasom séria o bronzové medaily Niké Extraligy mužov medzi volejbalistami VK MIRAD UNIPO Prešov a TJ Spartak Myjava. Napriek veľkej bojovnosti sa domácim hráčom nepodarilo sériu zdramatizovať a po prehre 2:3 (20:25, 25:23, 25:14, 22:25, 12:15) si Kopaničiari z metropoly Šariša odviezli cenné kovy. Vo finále hranom na 4 výhry sa hráčom Bratislavy podarilo vyrovnať sériu o majstrovský titul proti Komárnu na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK