Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

Volejbalisti deťom – 5. Ročník charitatívneho turnaja v plážovom volejbale

20. 6. 2015 sa v areáli prírodného kúpaliska Delňa uskutočnil už 5. ročník obľúbeného turnaja v plážovom volejbale.

Za organizátorov ho môžeme s hrdosťou označiť, za obľúbený, keďže sa ho zúčastnilo viac ako 100 hráčov – čiže 29 družstiev. Názvy družstiev, tak ako každý rok zaujali už na prvé čítanie napr. Solivarské papagáje, (M)učitelia, Červené krvinky. Tento rok sa niesol v znamení víťazstva našich extraligistov – hráčov VK Mirad PU, ktorí si doniesli so sebou aj svoju najvzácnejšiu trofej, s ktorou sa mohli odfotiť nielen hráči, ale aj náhodní okoloidúci. Nedali sa zahanbiť ani etraligistky - hráčky z klubu Dobré zo Slovenska.

Volejbalisti pricestovali z rôznych kútov Prešovského kraja, no z titulu sa tešia tento rok Vranovčania – víťazné družstvo Infúzie – Marek Slosarčík, Natáia Slosarčíková a Miro Miháľ , na 2. mieste skončilo družstvo AAA – Ján Grozer Špak, Ľubo Kamzík Závacký, Ivka Olejníková a Michal Ružbaský, na 3. mieste Pomalý rýchlik – Petr Zahornacký, Patrícia Červeňáková a Juraj Lacek, 4. miesto Jasmine – Ján Časar , Miro Miháľ st. , Daniel Jakubčin, Aďa Kulicová, 5. miesto MGP – Maroš Hajzuš, Gabriela Sarossyová , Lucia Luptáková a Peter Lupták.

Oficiálne sa počas turnaja vyzbieralo 500,00 €, výťažok bol odovzdaný, tak ako každý rok OZ Deťom pre život, ktoré zastrešuje rodinky s malými onko pacientmi.

Hlavní organizátori PhDr. Janette Langová (OZ J. D. – Galéria J. L) a Ing. Petr Zahornacký ďakujú všetkým, čo akýmkoľvek spôsobom pomohli pri organizácii, prispeli cenami a v neposlednom rade Mirovi Táslerovi, organizátorovi Dobrého festivalu, ktorý nás tento rok vzal pod svoje krídla a festival sa mohol uskutočniť počas Dobrého festivalu na Delni

Veríme, že sa stretneme minimálne v tejto zostave aj o rok a tento jedinečný turnaj bude mať svoje pokračovanie v ďalších ročníkoch.

Mohlo by Vás zaujímať
Prešovskí volejbalisti vyrovnali semifinálovú sériu
V sobotu pokračovala Niké Extraliga mužov druhými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu vyhrali v 5-setovej dráme 3:2 (25:16, 25:19, 18:25, 20:25, 15:11). V sérii na 3 výhry je stav vyrovnaný 1:1. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 1:1.
Prešovským volejbalistom po dvoch rokoch ušlo finále, zahrajú si o bronz
Vo štvrtok pokračovala Niké Extraliga mužov štvrtými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov opäť hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu dokázali reagovať na 2-setové manko, ale napriek vyrovnaniu padli v tajbrejku po setoch (21:25, 23:25, 25:22, 25:23, 12:15). Museli sa skloniť pre súperom, ktorý ich po výhre 3:1 na zápasy poslal do série o bronzové medaily. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK