Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Teplo krbu teraz už aj v byte.

Bývate v byte a radi by ste mali skutočný oheň v krbe? Dnes je už aj takáto možnosť reálna.

Väčšina ľudí si spája pohodu krbu výhradne v rodinnom dome a to navyše iba vtedy ak má takýto dom vybudovaný komín pre odvod spalín. Chyba. Dnes je už úplne bežné aby bol horiaci oheň aj v panelákovom byte. Riešením sú biokrby alebo inakšie povedané krby na bioalkohol.
Takéto krby sú esteticky oveľa vernejšie v porovnaní s elektrickými alebo plynovými krbmi. Krb je možné ľahko premiestňovať a nie je potrebné k nemu budovať žiadne dodatočné zariadenia. Celková inštalácia je teda aj cenovo výhodná. Základné členenie je na krby stojacie a visiace ktoré sa dajú zavesiť na stenu a takto vytvoriť veľmi zaujímavý a atypický interiérový prvok. Čo sa týka dizajnu tak v ponuke je množstvo typov.
Ak máte záujem o moderné biokrby tak je naozaj z čoho vyberať. Skrátka neprídu ani milovníci staršieho dizajnu, kde je v ponuke široký výber rustikálnych typov. Ak Vás takéto domáce teplo láka príďte sa pozrieť do prevádzky, kde dostanete ešte ďalšie cenné rady a tipy pri výbere ako aj umiestnení toho Vášho pravého biokrbu.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK