Sobota, 27. júl 2024
Meniny má Božena | zajtra Krištof

FHE: MindSpy

Skupinu MindSpy založil v Prešove spevák a gitarista Kevin Mecke z New Jersey (USA) spolu s tunajšími hudobníkmi.

Veteráni prešovskej garážovej scény sa spojili. Gitarista Jaro Lozák (Saprophyte), bubeník Pavel Kernaševič (Strecha) a basgitarista Vlado Seman sa dali dokopy Kevinom a výsledkom je kapela MindSpy. Na scéen pôsobí už dlhšiu dobu, v októbri 2015 vyšla na svetlo sveta s prvým oficiálnym EP albumom Bite My MindSpy.

Štýlovo nie je kapela MindSpy vyhranená, cítiť z nej deväťdesiate roky, grunge, rock i punk. „Ide nám aj o to, aby si ľudia všimli, že nehráme len jeden štýl. Máme trebárs punkového bubeníka, ale hrá rôzne štýly. Je to o tom, že keď sa dá dokopy partia hudobníkov, každý si prinesie svoje vplyvy. Z tohto mixu si vezmeš to najlepšie. Na EP sme dali päť skladieb, ktoré sa nám páčia, “ vraví spevák Kevin, podľa ktorého pri tvorbe funguje chémia: „Muzika by mala byť v prvom rade zábava. Preto naše pesničky hráme nejaký čas a pokiaľ nás to baví, tak s nami ostanú.“

Debutovým singlom je pesnička The World Is Open And For Sale, EP obsahuje aj piesne Passionless Poison, Bite My Mind In Two, I Will Rise a In A Moment. Minialbum je dostupný na soundcloude a bandzone.cz.

Webs:
https://soundcloud.com/mindspy_klsm
http://bandzone.cz/mindspy
https://www.facebook.com/MindSpy-KLSM-1505178583076175/

Z bibliografie:
http://pis.sk/clanok/15259/mindspy-vypocujte_si_slovensku_kapelu_s_americkym_spevakom.html
http://presov.korzar.sme.sk/c/8047502/mindspy-americky-spevak-sa-spojil-s-presovcanmi.html

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK