Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Príležitosť na motiváciu i inšpiráciu

Top centrum podnikateliek, v spolupráci s predsedníčkou Ústavného súdu SR, Prešovskou Univerzitou, SBA a informačnou kanceláriou Európskeho parlamentu, organizujú jedinečný 10. DEŇ PODNIKATELIEK A MANAŽEROK SLOVENSKA.

Podujatie, ktoré sa prvýkrát v histórii uskutoční v Prešove, má nie len symbolický dátum jednotiek, ale aj výnimočné posolstvo, ktorým je PODPORA ŽIEN V REGIÓNOCH.

Jedenásty november sa v Prešove ponesie v znamení významného posolstva, ktoré dáva do popredia ženy, a to nielen v pozícii úspešných podnikateliek a manažérok, ale aj pre všetky, ktoré sa chcú inšpirovať či motivovať pre vlastnú realizáciu. "Ide o inšpiratívne, motivačné stretnutie žien zo Slovenska i zahraničia, ktoré nesie cieľ zdieľania skúsenosti, vedomostí a vytvárania nových kontaktov, " uviedla Blanka Feč Vargová, organizátorka podujatia.

Podľa jej slov sa budú môcť účastníčky podujatia stretnúť s významnými a inšpiratívnymi ženami, akými sú JUDr. Iveta Macejková, predsedníčka Ústavného súdu SR, Mária Reháková, majiteľka spoločnosti Star Production, časopisu SLOVENKA, Ing. Andrea Turčanová, primátorka mesta Prešov, Eva Černá – banková ombudsmanka, Dagmar Steinmetz, majiteľka DDS Consult, členka Zväzu nemeckých podnikateliek, PhDr. Elvíra Chadimová, prezidentka OZ Top centra podnikateliek SR a ČR, Rostya Gordon Smith, patrí medzi 50 svetových HR Top manažérov a pod.

"Budeme veľmi rady, ak prešovské ženy príjmu naše pozvanie na unikátne stretnutie organizované prvý krát na východe Slovenska, " doplnila B. Feč Vargová. Mimoriadne silná zostava sa zíde práve v Prešove, aby odovzdala skúsenosti, inšpirovala, zdieľala kontakty, a to s cieľom podpory žien v regióne, "je to jediná akcia tohto druhu na Slovensku, " dodala na záver organizátorka.

Registrácia je jednoduchá, stačí zaslať potvrdenie účasti e-mailom a registrovať sa je možné priamo na mieste.

Kontakt: Ing. Blanka Feč Vargová, TCP VÝCHOD, TCPVYCHOD@GMAIL. COM

www.podnikatelka-tcp.sk

Prílohy
Program (10. DEŇ PODNIKATELIEK A MANAŽÉROK SLOVENSKA, Prešov 2016)
pdf
157,6 kB
Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK