Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Nestoj v zápche, pracuj v Prešove! Unicorn Systems avizuje ďalších 70 pracovných miest pre východniarov.

Unicorn Systems otvoril svoje vývojové centrum na východe Slovenska, v Prešove, len začiatkom tohto roka, no už tretíkrát avizuje ďalšie voľné pracovné miesta pre východniarov. Teraz má záujem najmä o IT špecialistov, jedná sa o ďalších takmer 70 pracovných miest.

„Rastieme rýchlo a ako sme pri otvorení vývojového centra v Prešove sľúbili, postupne navyšujeme počty zamestnancov v tejto pobočke. Veľký záujem máme aktuálne o IT seniorov, pre ktorých sme pripravili už druhú sériu prednášok s profesionálmi o novinkách zo sveta technológií – Open Technology Day, “ uviedol Richard Schwartz, riaditeľ produkčného streamu spoločnosti Unicorn Systems.
Spoločnosť Unicorn Systems patrí k lídrom v oblasti softvérových riešení v rámci Európy. Cieľom série workshopov je odovzdávať know – how, prinášať nové myšlienky a technológie zo sveta IT, vzdelávať programátorov a IT seniorov v jednotlivých regiónoch a formou odborných prednášok vytvárať priestor pre stretnutia a nové kontakty ľudí v tejto oblasti. Vstup na odborné prednášky je pre všetkých voľný.

„Veríme, že neustále prehlbovanie kvalifikácie odborníkov z Unicorn Systems nám umožní dodávať našim klientom ešte kvalitnejšie a inovatívnejšie riešenia ako doteraz, “ uviedol Schwartz.
Ďalší workshop zo série Open Technology Day sa venuje oblasti bankovníctva a problematike dátových púmp. Prednášajúcim bude Miroslav Vasiľ, ktorý pôsobí ako Consultant a Project Manager v spoločnosti Unicorn Systems a podieľal sa na viacerých významných projektoch v oblasti bankovníctva a energetiky. Viac ako 5 rokov sa venoval rozvoju a servisu bankových frontendových systémov využívajúcich dátové pumpy pre konsolidáciu dát z bankových backendových systémov.
Workshop „Dátové pumpy - konsolidácia dát z bankových backend systémov“ sa bude konať 7.11.2016 o 19.00 hod v Prešove, v priestoroch spoločnosti Unicorn Systems.
Prihlásiť sa môžete prostredníctvom emailu na denisa.farkasova@vigour.sk, účasť je bezplatná.

Spoločnosť Unicorn Systems doteraz otvorila 15 vývojových centier na Slovensku, v Čechách, Holandsku či na Ukrajine. Teraz už ani Prešovčania nemusia za kvalitnou prácou cestovať, naopak, majú jedinečnú príležitosť vyskúšať si prácu v zahraničí pod stabilnou a dynamicky rastúcou značkou. Okrem stabilnej práce spoločnosť ponúka široké možnosti mimopracovných tímových aktivít, či program systematického vzdelávania.

Viac informácií: www.unicornsystems.sk www.damevamnaboj.sk

Unicorn Systems tvorí dnes viac ako 1100 ICT špecialistov, manažérov a odborníkov v oblasti IT. Spoločnosť sa, ako aj celé IT odvetvie vo svete, neustále rozvíja a rastie, pribúdajú nové projekty a softvérové riešenia Unicornu si vyberá stále viac nových významných klientov.

O Unicorn Systems
Unicorn Systems je renomovaná európska spoločnosť, ktorá poskytuje najväčšie informačné systémy a riešenia z oblasti informačných a komunikačných technológií. Dlhodobo sa sústreďujeme na vysokú pridanú hodnotu a konkurenčnú výhodu v prospech našich zákazníkov. Pôsobíme na trhu už od roku 1990 a za ten čas sme vytvorili rad špičkových a rozsiahlych riešení, ktoré sú rozšírené a používané v najvýznamnejších podnikoch v rôznych odvetviach. Máme tie najlepšie referencie z oblasti bankovníctva, poisťovníctva, energetiky a utilít, komunikácie a médií, výroby, obchodu i verejnej správy. Našimi zákazníkmi sú popredné a najväčšie firmy. Detailne poznáme celé spektrum podnikateľských odvetví. Rozumieme princípom ich fungovania, ale aj špecifickým potrebám našich zákazníkov.
Naše komplexné tímy systematicky vzdelávaných odborníkov dokonale ovládajú všetky v súčasnosti obvyklé produktové rady, komponenty, technológie, a preto v podstate nemáme žiadne technologické obmedzenia. Napriek tomu, že pri práci uplatňujeme mnoho revolučných myšlienok, vlastné dodávky riešení podliehajú osvedčeným kritériám – kvalita, kvantita, termín a cena.
Táto aj ďalšie tlačové správy Unicorn Systems sú k dispozícii na webových stránkach www.unicornsystems.eu.

O Vigour
Vigour je mladá moderná spoločnosť poskytujúca pracovnú kapacitu IT špecialistov pre projekty významných spoločností v oblasti bankovníctva, poisťovníctva, energetiky, telekomunikácií, priemyslu, obchodu a verejného sektoru.
Spoločnosť Vigour bola založená v roku 1994. Na slovenskom trhu pôsobíme od roku 2007. V súčasnej dobe zamestnávame viac ako 700 IT špecialistov v Bratislave, Prahe, Brne, Mladej Boleslavi, Hradci Králové, Plzni a Kyjeve. Sme exkluzívnym partnerom spoločnosti Unicorn.
Viac informácií nájdete na webových stránkach www.vigour.sk

Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK