PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/16677/od_pondelka_bude_uzavrety_-pavlovicak-.html

Od pondelka bude uzavretý -Pavlovičák-

Pavlovičovo námestie - Rekonštrukcia železničného priecestia si vyžiada uzávierku ul. Pavlovičovo námestie. Pôjde však o krátkodobú uzávierku v podobe troch dní.

Práce na oprave železničného priecestia sa v dňoch 14. až 16. augusta dotknú aj úseku Pavlovičovo námestie. V rozsahu 20 m dôjde od pondelkového rána v čase od 7:30 h do stredajšej 19:00 hodiny v úplnej uzávierke tohto úseku.

Obchádzková trasa povedie po priľahlých komunikáciách: Pavlovičovo námestie, Zápotockého, Kúpel'ná, Železničiarska, Budovatel'ská, Škultétyho, Masarykova, Partizánska.

Levočská ulica

V dňoch 19. až 21. augusta budú ŽSR tiež rekonštruovať železničné priecestie na trati Kysak – Plaveč. Oprava priecestia si vyžiada úplnú uzávierku v oboch smeroch v dotknutej časti Levočskej ulice, premávka bude vedená po obchádzkovej trase.

Oprava priecestia si vyžaduje úplnú uzávierku cesty I/18 Levočská v trase Levočská - Duklianska v mieste železničného priecestia obojsmerne.

Obchádzkové trasy povedú po miestnych komunikáciách Obrancov mieru – Požiarnická – Urbánkova obojsmerne. Ako doplnkové trasy budú v smere východ – západ vyznačené trasy Čapajevova – Komenského – Bjornsonova – Čapajevova – Jazdecká a Nám. Mieru - Sabinovská – Bjornsonova – Čapajevova – Jazdecká.

V opačnom smere ako doplnková trasa bude slúžiť trasa Volgogradská – Mukačevská – Čapajevova – Bjornsonova – Sabinovská.

S uzávierkou je potrebné rátať v dňoch 19. až 21. 8. 2017. Počas prác na železničnom priecestí bude v dotknutom úseku cesty I/18 Levočská usmernená automobilová doprava dočasným dopravným značením, aby bola v maximálnej miere zabezpečená plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky.

 
8.8.2017 | Pridal: Redakcia PIS | Doprava | čítané: 2188 krát