Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Prešovskú univerzitu navštívi prezident SR už po druhý raz

Dňa 9.11.2017 (t. j. štvrtok) príde na Prešovskú univerzitu v Prešove (PU) prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska. PU je tak jedinou univerzitou, ktorú prezident od nástupu do svojej funkcie navštívi už druhýkrát. Naposledy sa s vedením a študentmi PU stretol 20. marca 2015.

Avizovaný príchod prezidenta na PU je naplánovaný na 9:30 hod. , kedy sa stretne s vedením PU, ako aj dekankami a dekanmi všetkých fakúlt univerzity. Neformálne stretnutie sa uskutoční v zasadacej miestnosti Consilium Maius (budova rektorátu PU, m. č. 328, 2. poschodie, Ul. 17. novembra č. 15), po stretnutí bude priestor na spoločné fotenie.

Následne prebehne odborné stretnutie prezidenta s autormi publikácie Atlasu rómskych komunít na Slovensku, po ktorom sa prezident presunie na diskusiu so študentmi. Tá sa uskutoční o 10:30 hod. v aule E 203 (budova rektorátu PU).

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK