PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/16901/spevackam_v_presove_a_okoli_sa_ponuka_skvela_prilezitost.html

Speváčkam v Prešove a okolí sa ponúka skvelá príležitosť

Je to už viac ako 10 rokov čo sme mali možnosť prvý krát počuť, vidieť a zažiť Prešovskú kapelu 1st Slovak Pink Floyd Revival. Tento ambiciózny projekt o sebe dáva pri nadchádzajúcom výročí opäť vedieť.

Úspešné prešovské zoskupenie 1st Slovak Pink Floyd Revival sa chystá osláviť 10. výročie na hudobnej scéne jedinečným turné v rámci Českej a Slovenskej republiky.

1st Slovak Pink Floyd Revival ponúka svojím fanúšikom, milovníkom britskej kapely Pink Floyd svoju show. V novom roku sa predstavia programom inšpirovaným úspešným turné P. U. L. S. E. , live verziou albumu Dark Side of the Moon a najväčšími hitmi ako Money, Wish You Were Here, Another Brick In The Wall (Part 2), High Hopes alebo Take It Back. Kapela má od svojho vzniku na konte už viac ako 120 úspešných koncertov.

Pri tejto príležitosti sa rozhodli vyhlásiť konkurz na pozície vokalistiek. Zakladajúci člen kapely Miroslav Merčiak nám prezradil: “Tešíme sa na všetkých fanúšikov tejto legendárnej kapely a chceli by sme im zážitok z našej pripravovanej SHOW ešte znásobiť. Dovoľujeme si teda pozvať záujemkyne 7. a 10. decembra 2017 od 19:00 do priestorov Súkromného konzervatória Dezidera Kardoša (M. Benku č.7, Prešov, pozn. redakcie) kde spolu s kapelou pripravujeme konkurz. Úspešným adeptkám ponúkame zmluvný honorár na rok 2018 a 2019 a účasť na turné na Slovensku aj v zahraničí. Príďte a staňte sa aj vy súčasťou našej novej PINK FLOYD REVIVAL SHOW 2018.”

Ďalšie informácie o konkurze najdete na http://www.pinkfloydrevival.sk alebo na Facebook-u http://www.facebook.com/1SPFR

 
5.12.2017 | Autor: Radovan Mamrilla | Kultúra a voľný čas | čítané: 2242 krát