PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/16924/co_s_nasimi_najmensimi_v_medzisviatkovom_obdobi.html

Čo s našimi najmenšími v medzisviatkovom období?

Vianočné sviatky v kruhu našich najbližších sa nezadržateľne blížia, šušťanie baliaceho papiera pri rozbaľovaní darčekov, vôňa vianočného pečiva po celom dome... Sviatky však aj tento rok potrvajú len pár dní a niektorí rodičia musia už v týchto dňoch riešiť otázku umiestnenia svojich ratolestí mimo dní pracovného pokoja.

Mesto Prešov vychádza v ústrety rodičom, ktorým pracovné povinnosti nedovoľujú byť medzi vianočnými a novoročnými sviatkami so svojimi rodinami po celý deň. Tento rok budú počas vianočných prázdnin rodičom k dispozícií dve prešovské materské školy a to konkrétne v dňoch 27.12. , 28.12, 29.12.2017.

O deti tak bude postarané v dvoch materských školách. Konkrétne MŠ Fraňa Kráľa a MŠ Zemplínska. V týchto školách bude v uvedené dni riadna prevádzka, t.j. od 6.00 h do 17.00 h. V prípade záujmu rodičov využiť túto službu je potrebné vopred nahlásiť meno dieťaťa riaditeľkám svojich MŠ, ktoré navštevujú.

Od 2. januára 2018 bude následne všetkých 20 materských škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov otvorených podľa zvyčajného harmonogramu.

 
14.12.2017 | Pridal: Redakcia PIS | Vzdelávanie a školstvo | čítané: 1122 krát