PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/16956/ekoprim_chce_humennemu_vratit_pozicaneprvy_tohtorocny_zapas_odohraju_presovcania_na_svojom_ihrisku-.html

Ekoprim chce Humennému vrátiť požičané Prvý tohtoročný zápas odohrajú Prešovčania na svojom ihrisku.

Futsalistov Prešova čaká v piatok dôležitý zápas. Ak chcú pomýšľať nad prvenstvom v základnej časti a postupom do baráže mali by doma zvíťaziť.

V hale na Baštovej ulici však v prvom tohtoročnom stretnutí narazia na nepríjemného protivníka. Do cesty sa im postaví Angels Humenné. Prvý vzájomný tohtosezónny duel vyhral súper, v odvete mu chce Ekoprim vrátiť požičané. „Oproti minulému stretnutiu by sme mohli trošku zmeniť prístup k zápasu. U súpera nám ušiel úvod, teraz budeme musieť byť koncentrovaní celých štyridsať minút. Do konca základnej časti ostáva len päť zápasov. Ak chceme myslieť na baráž, nemôžeme zakopnúť s nikým, “ uviedol pred dôležitým duelom hráč Prešova Stanislav Krempaský.

Tabuľka druhej ligy Východ je zatiaľ vyrovnaná. Na čele je ZLATO lux Košice, ktorý má na konte desať bodov. O jeden menej majú až tri tímy, okrem Humenného a Prešova aj Bardejov. „Každý jeden zápas už bude pre nás kľúčový. Dúfam, že nebudeme veľmi pod tlakom a nebudeme mať žiadnu trému. Všetky domáce súboje chceme vyhrať. Verím, že v piatok nastúpime dobre naladení a duel dokážeme zvládnuť, “ doplnil Krempaský.

Stretnutie medzi Prešovom a Humenným sa uskutoční už tento piatok 12. januára. „Všetci sa vidíme v hale na Baštovej o 19.30, “ pozval na zápas Stano Krempaský.

 
11.1.2018 | Autor: Miroslava Baranová | Šport | čítané: 1318 krát