PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/16986/presov_ma_svoj_kanal_na_youtube.html

Prešov má svoj kanál na YouTube

Mesto Prešov pridáva občanom ďalší elektronický informačný zdroj. K webovej a facebookovej stránke tentoraz pribudol mestský kanál na YouTube.

Kto miluje krátke videá, alebo sa chce dozvedieť viac zo života v meste Prešov, môže začať odoberať mestský YouTube kanál TV Mesto Prešov – Oficiálna stránka. V internetovej databáze krátkych videí je aktuálne publikovaných takmer 90 videoreportáži z podujatí organizovaných v meste Prešov za ostatný rok.

Videá približujú atmosféru v uliciach mesta počas kultúrnych udalostí, mapujú investičnú činnosť či zaujímavé športové podujatia.
Databáza videí sa postupne rozširuje o aktuálne udalosti, no v prehľadnej databáze kanála sa diváci môžu vrátiť aj do nie tak dávnych čias a oživiť si tak spomienky na to najzaujímavejšie, čo sa v Prešove udialo.

Zaujímavé je, že že hneď počas prvého týždňa svojej existencie si kanál TV Mesto Prešov - Oficiálny stránky získal okrem Slovenska, štvrtinu divákov v Spojených štátoch. Videá z Prešova však sledovali aj ľudia v Holandsku, Česku, Maďarsku či na Kostarike. Viac ho sledujú muži a najväčšie percento divákov si našiel vo vekovej skupine 25 až 34 ročných.

 
24.1.2018 | Pridal: Redakcia PIS | Mesto Prešov | čítané: 1610 krát