Štvrtok, 06. jún 2024
Meniny má Norbert | zajtra Róbert

3b PHbL: „7 statočných“ to nakoniec nezvládlo

Ani krutá zima, keď ortuť teplomera v nedeľu ukazovala až -10°C neodradila hráčov 3b Prešovskej Hokejbalovej ligy, aby odohrali svoje odložené zápasy jesennej časti.

Pokiaľ v zápase Stemarcu so Sparťanmi musíme hovoriť o „one man show“ Michala Stašíka, v tom druhom medzimestskom, medzi Vranovom a Bardejovom, žiaľ „sedem statočných“ nezvíťazilo.

Výsledky:

HBK bauska. VRANOV - HBC KNIGHTS HERKULES Bardejov 4:5 (1:0, 2:2, 1:3) 

Góly: J. Havrilčák 2, Zavacký 2 - Tipul 2, Ondeček, M. Rusnák, Lúč 
Brankári: M. Spišák - R. Makara 
Vylúčenia: 0:1 
Bez využitia 
Rozhodca: Kochan 
Dohrávka: 6.kolo 
Vranovčania (6+1) si dnes minimálne jeden bod určite zaslúžili. Umnou taktickou hrou, podporenou skvelým výkonom brankára si počas celého zápasu udržiavali tesne vedenie. Žiaľ navrátilec v zostave Knights Marcel Tipul bol rezolútne proti (2+2). Plný bodový zisk pre hostí zariadil 120 sekúnd pred koncom bombou do pravej šibenice Matúš Lúč.  

o.z. HBC STEMARC - HBC SPARTANS 12:2 (4:0, 5;1, 3:1) 

Góly: Stašík 6, Karabinoš 2, Chovan 2, Cvanciger, Šurima - N. Smolko, P. Sedlák
Brankári: Tóth - Kišeľák
Vylúčenia: 1:1
Bez využitia
Rozhodcovia: D. Sedlák, Francan 
Dohrávka: 10.kolo
Po dnešku si Sparťania určite zapamätajú, kto je Michal Stašík (6+4), ten totiž začal a aj „úspešne“ dokončil ich totálnu demoláciu.

Mohlo by Vás zaujímať
Mierový beh mal svoju zastávku aj v Prešove
Bežci Mierového behu bežali aj cez Prešov so zastávkou v Zariadení pre seniorov Náruč. Seniorom aj žiakom neďalekej Katolíckej spojenej školy sv. Mikuláša predstavili hlavnú myšlienku tohto behu.
Tatran Prešov získal 18. majstrovský titul
Hádzanári Tatrana Prešov zvládli rozhodujúci piaty súboj o majstrovský titul, keď na domácej palubovke vyhrali nad tímom MŠK Považská Bystrica po výsledku 22:16 (13:6) a po roku vrátili majstrovský titul späť do Prešova. Zelenobieli oslavujú celkovo 18. titul v ére samostatnosti, celkovo s tromi federálnymi majú ako najúspešnejší klub na Slovensku na konte už 21 majstrovských titulov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK