PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/17118/futbalisti_tatrana_zavitali_do_klubu_nadanych_deti_v_presove.html

Futbalisti Tatrana zavítali do Klubu nadaných detí v Prešove

Športové stretnutie členov Klubu nadaných detí v Prešove bolo jedinečným. Deti potešila návšteva futbalistiek a futbalistov z najstaršieho futbalového klubu na Slovensku – 1. FC Tatran Prešov.

Stodvadsať jubileum prešovského futbalového klubu oslavuje Tatran už o mesiac. Množstvo úspechov počas týchto futbalových rokov, zaujímavých hráčov, trofejí a vzostupov aj pádov. Patrí to k futbalu.

Deťom sa predstavili futbalisti Adrián Slančík a Lukáš Micherda a futbalistky Diana Macková a Dominika Smalcová. Úvodná beseda a množstvo otázok zaujali. Školákov zaujímalo prečo sa naši športovci venujú práve futbalu, na akom poste hrajú, ako vyzerajú tréningy, aké majú obľúbené tímy či futbalové idoly.

Najviac zaujal samotný tréningový proces, ktorý začal „babským“ a „chlapčenským“ bagom. Tatranisti ukázali časť zo svojho futbalového umenia a predviedli mini zápas.

V závere športového stretnutia vyzvali deti z Klubu nadaných detí veľkých futbalistov na riadny futbalový zápas. Našim deckám sa podarilo niekoľkokrát skórovať, čo samozrejme prinieslo obrovskú radosť. Nechýbala spoločná fotodokumentácia a skvelá pamiatka na futbalistov prešovského Tatrana.

 
9.4.2018 | Autor: Juliána Sedláková | Šport | čítané: 1616 krát