PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/17202/uzavierka_poziarnickej_ulice.html

Uzávierka Požiarnickej ulice

Rekonštrukcia železničného priecestia na Požiarnickej ulici si vyžiada jej uzávierku v dňoch 23. -. 25. mája 2018. Obchádzka povedie po priľahlých uliciach.

Mesto Prešov, Mestský úrad v Prešove, odbor dopravy a životného prostredia, po odsúhlasení príslušným dopravným inšpektorátom a po prerokovaní s ostatnými dotknutými orgánmi vydáva žiadateľovi - spoločnosti Železnice Slovenskej republiky, Bratislava, Oblastné riaditeľstvo Košice, Stredisko miestnej správy a údržby - Traťový obvod - Prešov, Masarykova 31, 080 01 Prešov povolenie na vykonanie krátkodobej úplnej uzávierky na ceste - miestnej komunikácií ul. Požiarnická- železničné priecestie v meste Prešov z dôvodu rekonštrukcie železničného priecestia a zároveň určuje použitie dočasného dopravného značenia.

Doprava bude usmernená dopravným značením po priľahlých komunikáciách podľa projektu dopravného značenia, ktorý je súčasťou tohto povolenia v prílohe a ktorý bol schválený príslušným dopravným inšpektorátom.

Údaje o uzávierke:
Doba uzávierky: 23.5.2018 od 7.45 - do 25.5.2018 19.00 hod.
Dôvod uzávierky: rekonštrukcia železničného priecestia
Druh uzávierky: úplná, krátkodobá
Popis obchádzkovej trasy: po priľahlých komunikáciách: Zápotockého, Kúpel'ná, Tarasa Ševčenka, 17. Novembra, Požiarnická, Urbánkova, Levočská, Obrancov mieru, podl'a priloženej PD

Dlžka uzávierky: 20 m

 

Prílohy

situacia_obchadzky.pdf
pdf
1288,1 kB
18.5.2018 | Pridal: Redakcia PIS | Doprava | čítané: 1311 krát