Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Po Mexiku, Londýne, Tokiu, New Yorku sa Helloween predvedie aj v Snine na Rock pod kameňom

Už za necelé dva mesiace sa v rekreačnej oblasti Sninských Rybníkov otvoria brány festivalu ROCK POD KAMEŇOM, ktorého program je vo finálnej fáze.

Na jednom z najlepších slovenských festivalov, ktorý sa koná od 9. do 11. augusta v Snine, sa tento rok predstavia DRAGONFORCE, PRETTY MAIDS, VICE, KABÁT, HARLEJ, TOMÁŠ KLUS, PETER NAGY a INDIGO, GLADIÁTOR, METROPOLIS, KARPINA a legenda na svetovom tour HELLOWEEN. Ak vás Rock pod Kameňom láka, odporúčame kúpte si vstupenky čo najskôr. Pre veľký záujem sa postupne totiž vypredávajú.

Legenda na svetovom tour láka fanúšikov najviac zo všetkých headlinerov tohtoročného ročníka Rock pod Kameňom.

HELLOWEEN sú jedným z najviac rešpektovaných kapiel pochádzajúcich z Nemecka a považujú sa za nemeckých zakladateľov melodic speed metal-u. Vo svojom žánri ovplyvňujú skladby mnohých hudobníkov po celom svete už desaťročia. Počas svojej obdivuhodnej kariéry hrali na mnohých exotických miestach ako Borneo (Indonézia) alebo Manaus (Brazília). A nevynechali ani mnohé svetové festivaly, kde mali možnosť hrať pre viac ako 500 000 fanúšikov. Pódia na tour zdieľali s Iron Maiden, Black Sabbath, DIO, Slayer či s Ozzym Osbourne.

PUMPKINS UNITED WORLD TOUR bolo naplánované v Latinskej Amerike, Európe, Ázii a USA. Kapela v projekte neobišla svetové metropoly ako Mexiko, Sao Paulo, Zürich, Londýn, Paríž, Miláno, Praha, Helsinki, Madrid, Barcelona, Tokio, Las Vegas, Los Angeles, Chicago, Montreal, New York a svoju veľkolepú šou predvedú aj nám na festivale v Snine.

Kapela HELLOWEEN vzkriesila historický setlist skladieb a prebiehajúce svetové turné Pumpkins United mnohí korunujú za reunion roku. Slováci tak budú môcť znovu zažiť šou, tento krát pod holým nebom, ktorá minulý rok otriasala interiérom Aegon arény v Bratislave. Na jednom pódiu sa stretnú bývalí členovia kapely, gitarista a spevák Kai Hansen a spevák Michael Kiske spoločne so súčasnou zostavou HELLOWEEN.

Už keď sme s UNISONIC hrali staré skladby HELLOWEEN, bolo to niečo, ale uskutočniť to v starej zostave, a ešte k tomu s Andim, to bude skutočne jedinečné“, teší sa Michael Kiske. Kai Hansen ho doplňuje: „Turné Hellish Rock bolo skvelé, tento krát však tie zážitky ešte znásobíme.“ Nenechali skrývať svoje nadšenie pôvodní muzikanti pri prípravách Pumpkins United World Tour.

Aktéri minulej i súčasnej éry sa spoločne stretnú na stagei v Snine. Bude sa jednať o skutočne mimoriadnu šou, kapela bude mať za chrbtami obriu LED stenu s historickými zábermi a zostrihmi z existencie kapely a ich členov.

Rock pod Kameňom bude hostiť špičkových velikánov rocku už po 16-krát. O otvorenie Rock pod Kameňom, ktorý patrí medzi najväčšie a najlepšie festivaly na Slovensku sa postará KABÁT, doplnia ho HELLOWEEN, DRAGONFORCE, PRETTY MAIDS, VICE, KABÁT, HARLEJ, TOMÁŠ KLUS, PETER NAGY a INDIGO, GLADIÁTOR, METROPOLIS, KARPINA a mnoho ďalších.

Trojdňové vstupenky na Rock pod Kameňom 2018 sú v predaji na predajných miestach v rámci mesta Snina (Cafe Capri), prostredníctvom formulára na webovej stránke [CITE][http://www.rockpodkamenom.sk][CITE]. Aktuálna cena permanentky je 39€. Využiť tiež môžete skupinovú zľavu 4 + 1 (objednáte 5 vstupeniek, platíte za 4).

Viac informácii nájdete na webe festivalu www.rockpodkamenom.sk alebo na facebookových stránkach https://www.facebook.com/rockpodkamenom.

Festival Rock pod Kameňom sa uskutoční od 9. do 11. augusta 2018 v rekreačnej oblasti Sninské rybníky.

Zdroj: Pavol Dráb, PR manažér festivalu

Súvisiace články
23.8.2018 Foto: Rock Pod Kameňom 2018 18.8.2018 Rock Pod Kameňom 2018 zaplnil sninské rybníky do posledného miesta 7.8.2018 Rock pod kameňom už vo štvrtok, kovové srdcia mieria do Sniny 20.7.2018 Na Rock pod Kameňom 2018 sa tešia návštevníci z celého sveta 28.4.2018 Helloween – Rock pod Kameňom 2018 má ďalšie svetové meno 14.4.2018 Rock pod Kameňom 2018 doplnia rýchlici DragonForce a pesničkár Tomáš Klus 31.3.2018 Na Rock pod Kameňom 2018 s Kabátom aj v lete
Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK