Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Na Rock pod Kameňom 2018 sa tešia návštevníci z celého sveta

Už za necelý mesiac sa v rekreačnej oblasti Sninských Rybníkov otvoria brány festivalu ROCK POD KAMEŇOM, ktorého program si prezriete aj s časovým harmonogramom na webových stránkach festivalu.

Kabát

Na jednom z najlepších slovenských festivalov, ktorý sa koná od 9. do 11. augusta v Snine, sa tento rok predstaví legenda na svetovom tour HELLOWEEN, DRAGONFORCE, PRETTY MAIDS, VICE, TOMÁŠ KLUS, PETER NAGY a INDIGO, GLADIÁTOR, INÉ KAFE, METROPOLIS, KARPINA a ďalší. O headlinerské otvorenie na obrovskom Spark stagei s úžasnou svetelnou show a videoprojekciou sa postará kapela KABÁT.

Kabát zahájil túto letnú sezónu na dvoch známych festivaloch a pokračuje s vystúpeniami na hudobných akciách pod názvom Letofest: „Na obou festivalech byla opravdu super atmosféra, a my jsme si to jako vždy užívali! Koho jsme nepotkali, na toho se těšíme, a koho jsme potkali, tak tomu děkujeme! Užívejte léta, jak standardně na konci našeho setu říká Josef.

Tešiť sa môžeme na nezabudnuteľnú atmosféru hudobnej oslavy. Festival každoročne navštívia aj rockeri zo susedných krajín, rovnako si úžasnú atmosféru nenechajú ujsť ani domáci, ktorí domov priletia z Anglicka či USA. Organizátori sa opäť postarali o to, aby mali návštevníci príjemné zážitky a komfort.

V súčasnosti ročník 2018 ponúka kompletný program s časovým harmonogramom. Kapely tvoria kvalitný a rôznorodý program ako tomu bolo doposiaľ pätnásť úžasných rokov. Či už pôjde o svetovo známych headlinerov alebo naopak o miestne začínajúce kapely, ktoré sa pre našich návštevníkov stanú veľkými objavmi. Voľné chvíle vyplníte návštevou bio kúpaliska alebo okolitých pamiatok. Zároveň v areáli pre našich návštevníkov plánujeme naďalej vylepšovať servis a zázemie festivalu”, hovorí PR manažér festivalu Pavol Dráb.

Rock pod Kameňom bude hostiť špičkových velikánov rocku už po 16-krát. O otvorenie Rock pod Kameňom, ktorý patrí medzi najväčšie a najlepšie festivaly na Slovensku sa postará KABÁT, doplnia ho HELLOWEEN, DRAGONFORCE, PRETTY MAIDS, VICE, KABÁT, TOMÁŠ KLUS, PETER NAGY a INDIGO, GLADIÁTOR, INÉ KAFE, METROPOLIS, HARLEJ, KARPINA a mnoho ďalších.

Vstupenky na Rock pod Kameňom 2018 sú v predaji na predajných miestach v rámci mesta Snina (Cafe Capri), prostredníctvom formulára na webovej stránke http://www.rockpodkamenom.sk alebo v sieti ticketportal. Jednodňové vstupenky exkluzívne v sieti Tickteportal. Aktuálna cena permanentiek je 45€. Využiť tiež môžete skupinovú zľavu 3 + 1 cez festivalový web (pri objednaní 4 trojdňových vstupeniek, platíte iba za 3).

Viac informácii nájdete na webe festivalu www.rockpodkamenom.sk alebo na facebookových stránkach https://www.facebook.com/rockpodkamenom. Festival Rock pod Kameňom sa koná od 9. do 11. augusta 2018 v unikátnej oblasti Sninské rybníky a v jedinečnej atmosfére, ktorú môžete zažiť len raz do roka.

Zdroj: Pavol Dráb, PR manažér festivalu

program štvrtok
program piatok
program sobota
Súvisiace články
23.8.2018 Foto: Rock Pod Kameňom 2018 18.8.2018 Rock Pod Kameňom 2018 zaplnil sninské rybníky do posledného miesta 7.8.2018 Rock pod kameňom už vo štvrtok, kovové srdcia mieria do Sniny 15.6.2018 Po Mexiku, Londýne, Tokiu, New Yorku sa Helloween predvedie aj v Snine na Rock pod kameňom 28.4.2018 Helloween – Rock pod Kameňom 2018 má ďalšie svetové meno 14.4.2018 Rock pod Kameňom 2018 doplnia rýchlici DragonForce a pesničkár Tomáš Klus 31.3.2018 Na Rock pod Kameňom 2018 s Kabátom aj v lete
Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK