PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/17363/rock_pod_kamenom_uz_vo_stvrtok-_kovove_srdcia_mieria_do_sniny.html

Rock pod kameňom už vo štvrtok, kovové srdcia mieria do Sniny

Východ Slovenska zažije príval kovových sŕdc ako tomu býva každoročne začiatkom augusta už po šestnásty krát.

Početnú účasť slovenských fanúšikov doplní aj zastúpenie zahraničných rockerov, ktorí sa môžu tešiť na headlinerov ako HELLOWEEN, DRAGONFORCE, PRETTY MAIDS, KABÁT alebo VICE. Rock pod Kameňom, ktorý patrí medzi najlepšie slovenské festivaly navštívite v unikátnom prostredí Sninských rybníkov od 9. do 11. augusta. Kompletné informácie o festivale aj s programom nájdete na webovej stránke www.rockpodkamenom.sk.

O headlinerské otvorenie na obrovskom Spark stagei s úžasnou svetelnou show a videoprojekciou sa postará kapela KABÁT. Pokračovať v ďalšie dni budú vystúpenia VICE, DRAGONFORCE, PRETTY MAIDS a legenda na svetovom tour HELLOWEEN. Festival si užijete s našimi domácimi a českými kapelami INÉ KAFE, HARLEJ, KARPINA, RAVENCLAW, GLADIATOR, TOMÁŠ KLUS, PETER NAGY a INDIGO, METROPOLIS a ŽIVA VODA.

Vstupenky na Rock pod Kameňom 2018 sú v predaji na predajných miestach v rámci mesta Snina (Cafe Capri) alebo v sieti ticketportal. Jednodňové vstupenky exkluzívne v sieti Tickteportal. Aktuálna cena permanentiek je 45€.

Viac informácii nájdete na webe festivalu www.rockpodkamenom.sk alebo na facebookových stránkach https://www.facebook.com/rockpodkamenom. Festival Rock pod Kameňom sa koná od 9. do 11. augusta 2018 v unikátnej oblasti Sninské rybníky a v jedinečnej atmosfére, ktorú môžete zažiť len raz do roka.

Zdroj: Pavol Dráb, PR manažér festivalu
Foto: Rock pod Kameňom

 
7.8.2018 | Pridal: Redakcia PIS | Kultúra a voľný čas | čítané: 3075 krát