PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/17366/policia_hlada_neznameho_vodica_a_svedkov_dopravnej_nehody.html

Polícia hľadá neznámeho vodiča a svedkov dopravnej nehody

Neznámy vodič na motorovom vozidle zn. Audi A6 tmavej farby nezisteného evidenčného čísla dňa 27.06. 2018 v čase o 22.15 hodine jazdil s vozidlom po Ul. Štefánikovej v Poprade pri zimnom štadióne.

V smere od centra mesta na Kežmarok, prešiel do protismernej časti vozovky a ľavou bočnou časťou vozidla narazil do ľavej bočnej časti oproti idúceho motorového vozidla zn. Škoda Octavia čiernej farby. Neznámy vodič na mieste dopravnej nehody nezastavil a v jazde pokračoval v smere k výjazdu na diaľnicu D1 – Poprad – Východ ... smeroval na diaľnicu D1 na Prešov.

Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade žiada občanov, ktorí boli svedkami uvedenej dopravnej nehody, aby akékoľvek informácie k tejto dopravnej nehode oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo najbližšom útvare Policajného zboru.

K objasneniu príčin a okolnosti vzniku tejto nehody je potrebné zistiť totožnosť neznámeho vodiča, pričom pomôcť môžu aj svedkovia, ktorí sa v uvedenom čase nachádzali v blízkosti miesta dopravnej nehody.

 
8.8.2018 | Autor: Jana Ligdayová | Polícia a záchranné zložky | čítané: 2049 krát