PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/17450/rodinne_oslavy_asvadby.html

Rodinné oslavy a svadby

Usporiadanie rodinnej oslavy, napríklad životného výročia je náročná záležitosť. 

Ak máte pozvať niekoľko desiatok rodinných príslušníkov a priateľov náročnosť je vskutku vysoká. V takomto prípade sa určite hodí, ak aspoň časť ohľadom jedla, cateringu a ubytovania, dokáže zabezpečiť zariadenie, v ktorom sa chystáme takúto oslavu realizovať. 

Penzión Olympia v Banskej Bystrici je práve takýmto zariadením, ktoré je často vyhľadávané pre vhodné priestory, dobré jedlo a ďalšie služby. Na samotné rodinné oslavy v Banskej Bystrici sú používané dve kongresové miestnosti. Miestnosti sú samozrejme v čase oslavy vyhradené iba pre účastníkov a verejnosť sem nemá prístup. Kapacitne sú k dispozícii dve miestnosti. Jedna je vhodná pre menšie stretnutia, kde maximálny počet zúčastnených je dvadsať päť ľudí. Väčšia miestnosť je vhodná napríklad aj pre usporiadanie svadby, kde komfortným stropom je päťdesiat zúčastnených. Dôležité je aj súkromné parkovisko patriace k objektu. Zvlášť v dnešnej dobe je príjemné prísť a zaparkovať a nemusieť hľadať voľné miesto často krát aj stovky metrov od objektu, kde sa takáto rodinná oslava usporadúva. 

Nájsť samotné zariadenie je jednoduché nakoľko pri vstupe do Banskej Bystrice Vás už nasmerujú billboardy. Priestory reštaurácie sú klimatizované a čistota zariadenia je na maximálnej úrovni.

 
18.9.2018 | Pridal: Redakcia PIS | Reklama | čítané: 1955 krát