Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

V Prešove sa začal Festival architektúry a dizajnu

O tom, že Festival architektúry a dizajnu nie je len pre architektov, sa môžete presvedčiť už dnes. Okrem zaujímavých výstav na vás do piatku čaká aj módna prehliadka či predaj ručne vyrobených drobností.

Festival architektúry a dizajnu dnes odštartoval na viacerých miestach v Prešove a s ním aj veľké spektrum výstav, prednášok a aktivít. Na verejnej výstave na Hlavnej ulici si Prešovčania aj návštevníci mesta môžu pozrieť už zrealizované projekty v meste, ale aj tie pripravované.

„Festival architektúry a dizajnu je unikátny a v jeho programe si určite nájde každý to, čo ho z oblasti architektúry i dizajnu najviac zaujíma. Srdečne vás pozývam na všetky podujatia, ktoré sa v rámci festivalu budú organizovať, " uviedol viceprimátor mesta Prešov Štefan Kužma pri dnešnom otvorení festivalu.

Festival architektúry a dizajnu pokračuje až do piatku. Jeho podrobný program nájdete v priloženom súbore a na facebookovej stránke mesta Prešov.

https://pis.sk/podujatie/8438/fead_2018_andquotfestival_architektury_a_dizajnuandquot.html

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK