Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Policajný Facebook zaznamenal rekordnú sledovanosť

Oficiálnu stránku Policajného zboru na Facebooku si za posledné dni pozrelo takmer 2 500 000 unikátnych užívateľov Facebooku.

Rekordný nárast bol zaznamenaný vďaka kontinuálnej publikácii príspevkov v prípade zadržania už medzičasom obvinených osôb z úkladnej vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, ale aj vďaka videu z nehody poľských cestných pirátov. Samotné video sa stalo najsledovanejším statusom v jeden a pol ročnej histórii stránky, keď sa dostalo k viac ako 1 700 000 užívateľov Facebooku.

Vysoké číslo bolo zaznamenané aj v štatistike interakcií, takmer 1 700 000 milióna. Toto číslo sčítava všetky komentáre, reakcie a zdieľania statusov na policajnej stránke a na stránkach, kde boli statusy zdieľané za posledné dni. Taktiež nárast o viac ako 5 000 nových fanúšikov stránky je možné považovať za nadštandard.

Podľa odhadov je na Slovensku registrovaných približne 2 500 000 účtov na Facebooku, čo len potvrdzuje rekordný charakter uvedených čísel.

Policajný zbor víta zvýšený záujem o obsah svojej stránky na Facebooku, keďže sa dostáva k čoraz väčšiemu počtu užívateľov, ktorí sú denne nápomocní pri riešení trestnej činnosti, ako napríklad v prípadoch stotožňovania hľadaných a podozrivých osôb.

Oficiálnu stránku na adrese www.facebook.com/policiaslovakia sleduje ku dnešnému dňu viac ako 159 000 sledovateľov, medzi fanúšikov sa radí takmer 149 000 užívateľov.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK