PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/17492/policajny_facebook_zaznamenal_rekordnu_sledovanost.html

Policajný Facebook zaznamenal rekordnú sledovanosť

Oficiálnu stránku Policajného zboru na Facebooku si za posledné dni pozrelo takmer 2 500 000 unikátnych užívateľov Facebooku.

Rekordný nárast bol zaznamenaný vďaka kontinuálnej publikácii príspevkov v prípade zadržania už medzičasom obvinených osôb z úkladnej vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, ale aj vďaka videu z nehody poľských cestných pirátov. Samotné video sa stalo najsledovanejším statusom v jeden a pol ročnej histórii stránky, keď sa dostalo k viac ako 1 700 000 užívateľov Facebooku.

Vysoké číslo bolo zaznamenané aj v štatistike interakcií, takmer 1 700 000 milióna. Toto číslo sčítava všetky komentáre, reakcie a zdieľania statusov na policajnej stránke a na stránkach, kde boli statusy zdieľané za posledné dni. Taktiež nárast o viac ako 5 000 nových fanúšikov stránky je možné považovať za nadštandard.

Podľa odhadov je na Slovensku registrovaných približne 2 500 000 účtov na Facebooku, čo len potvrdzuje rekordný charakter uvedených čísel.

Policajný zbor víta zvýšený záujem o obsah svojej stránky na Facebooku, keďže sa dostáva k čoraz väčšiemu počtu užívateľov, ktorí sú denne nápomocní pri riešení trestnej činnosti, ako napríklad v prípadoch stotožňovania hľadaných a podozrivých osôb.

Oficiálnu stránku na adrese www.facebook.com/policiaslovakia sleduje ku dnešnému dňu viac ako 159 000 sledovateľov, medzi fanúšikov sa radí takmer 149 000 užívateľov.

 
7.10.2018 | Autor: Denisa Baloghová | Mesto Prešov | čítané: 1408 krát