Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Mikulášske prekvapenia rozdávali radosť

Na Deň sv. Mikuláša sa obdarúvame sladkými drobnosťami. Medzi nami sú však aj ľudia, pre ktorých nie je samozrejmosťou ani teplý obed. Mesto Prešov pre nich dnes pripravilo Mikulášske prekvapenie s pravou predvianočnou atmosférou.

Odbor sociálnych služieb Mestského úradu v Prešove pripravil všetkým zúčastneným Mikulášske prekvapenie plné sladkých dobrôt a vianočného občerstvenia. Najväčšiu radosť v očiach ľudí však spôsobilo odovzdanie poukážok na potravinové balíčky a obedy.

„Ďakujem Odboru sociálnych služieb za prípravu tohto príjemného popoludnia. Vďaka nim dnes môžeme odovzdať radosť tým, ktorí to najviac potrebujú, “ uviedol vo svojom príhovore Vladimír Feľbaba, viceprimátor mesta Prešov.

Predmikulášske popoludnie všetkým spríjemnili svojimi speváckymi vystúpeniami aj seniori z Denného centra Jiráskova, ktorí na záver všetkých rozospievali a úprimne dojali koledou Tichá noc. Okrem nich sa predstavili aj seniori z Denného stacionára Nižná Šebastová a vynikajúce tanečné vystúpenia predviedli aj deti z komunitného centra Stará Tehelňa.

Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK